reklama
applecrumble
Fanka BB :)
ja też słyszałam, że przysługują 3 badania usg i przeważnie lekarze na nfz się tego trzymają.
Po prostu ginekolog do ktorego chodzilam wczesniej troche inaczej podchodzil jak trzeba bylo to robi dane badanie np cytologi- co przysluguje co 3 lata mialam robiona co pol roku... no i srednio mi sie usmiecha czekac do 10 tyg zwlaszcza zdajac sobie sprawe z problemow z progesteronem bo boje sie ,ze niebawem pojawia sie problemy.. no i chcialbym wiedziec czy wszytsko okej..
szkola13
Dziwny lekarz ja bylam w niecalym 5 tygodniu i zrobil mi szybkie usg bo wiadomo nie chcial dlugo tam grzebac ale pecherzyk zobaczyl powiedzial ze jest git i na nastepnej wizycie tez mi ma zrobic bo mowil ze bedziemy sluchac serduszkaA to juz nie dlugo jeszcze troche ponad tydzien
Kiuik, ja też mam za wysokie TSH. Byłam na to przygotowana bo wcześniej już słyszałam, że w ciąży musi być niższe nić 2,5 i endokrynolog też mi to mówił. Jak tylko zaszłam, zrobiłam badanie i wyszło mi 2,79 i endo odrazu kazał mi wykupić euthyrox i biorę najmniejszą dawkę narazie a za 3 dni idę na kontrolę. Idź koniecznie do endokrynologa
Kurczaczek_k
Nana super zdjęcie i gratuluję podwójnego szczęścia ;-)
U nas teść i teściowa z bliźniaków, więc mieliśmy szanse, ale wcześniej ciąża pojedyncza i teraz jeden pęcherzyk więc mam nadzieję, że będzie biło w nim jedno serduszko, bo teraz bliźniaków bym nie chciała.
U nas teść i teściowa z bliźniaków, więc mieliśmy szanse, ale wcześniej ciąża pojedyncza i teraz jeden pęcherzyk więc mam nadzieję, że będzie biło w nim jedno serduszko, bo teraz bliźniaków bym nie chciała.
reklama
Podziel się: