reklama
nadzieja1984
Fanka BB :)
niuniaa
hej dziewczyny bylam wczoraj po karte ciazy juz mam i kolejna wizyta 02.10 wogole taki cennik dupneli z dodatkowymi usg jakies szcegowe itd ze nie wiem torche drogo :/ a i zdjecia 4d bedziecie robic? u mnie to koszt 89 euro wiec ogranicze sie do takiego jednego usg wole wiecej dla dzidzi kupic
nadzieja1984- to kolejna wizyte mamy razem
nadzieja1984- to kolejna wizyte mamy razem
nadzieja1984
niunia nad 4d się nie zastanawiałam, jak będzie Maleństwo większe pomyślimy, nie wiem jeszcze ile u nas kosztuje...
ehh... daleko jeszcze do tej kolejnej wizyty...
ehh... daleko jeszcze do tej kolejnej wizyty...
ja mam wizytę 14-10 nfz ;-) będzie to końcówka 9 tygodnia
pomyślę czy nie pójdę jakoś wcześniej prywatnie ... marzy mi się taka focia fasolkowa ;-) przy moim Mrówku miałam usg na pierwszej wizycie ... byłam w 7 tygodniu wtedy przy pierwszej ciąży chodziłam prywatnie ;-) usg miałam kilka razy ;-) na 4D też byłam ;-) i powiem (aczkolwiek wiele mogło się zmienić w czasie tych 7 lat), najlepiej usg 4d robić 20-24 tydzień ;-) wtedy najlepsza ilość wód i czegoś tam jeszcze ;-) i zależy od dziecka ;-) mój preferował odwracanie się tyłem ;-) ewentualnie dzwonienie siurakiem ;-) twarz "widzieliśmy" raz, w 33 tygodniu chyba ;-)
czy teraz pójdę na 4D? ja chcę ale Ślubny twierdzi, że nie warto chociaż ... ze względu na Mrówka pewnie pójdziemy w okolicach 22 tygodnia ;-)
pomyślę czy nie pójdę jakoś wcześniej prywatnie ... marzy mi się taka focia fasolkowa ;-) przy moim Mrówku miałam usg na pierwszej wizycie ... byłam w 7 tygodniu wtedy przy pierwszej ciąży chodziłam prywatnie ;-) usg miałam kilka razy ;-) na 4D też byłam ;-) i powiem (aczkolwiek wiele mogło się zmienić w czasie tych 7 lat), najlepiej usg 4d robić 20-24 tydzień ;-) wtedy najlepsza ilość wód i czegoś tam jeszcze ;-) i zależy od dziecka ;-) mój preferował odwracanie się tyłem ;-) ewentualnie dzwonienie siurakiem ;-) twarz "widzieliśmy" raz, w 33 tygodniu chyba ;-)
czy teraz pójdę na 4D? ja chcę ale Ślubny twierdzi, że nie warto chociaż ... ze względu na Mrówka pewnie pójdziemy w okolicach 22 tygodnia ;-)
wichurka82
reklama
generalnie się pokrywa ;-) na obecnym etapie ważna jest dokładność pomiaru ;-) każdy mm ma znaczenie, a nie zawsze lekarz dokładnie wyznaczy odcinek pomiarowy ;-) dlatego mogą być różnice ;-)wichurka, to według usg jesteś w 6t1d ? Ja myślałam, że to się chociaż trochę pokrywa z terminem OM ciekawe w takim razie, którym ja tygodniu tak naprawdę jestem
dodatkowo wg OM zakłada się, że zapłodnienie nastąpiło w połowie cyklu ;-) nie reguluje się zapłodnień wcześniejszych czy też późniejszych ;-)
Podziel się: