reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, badania, zdjęcia z USG

Właśnie sama głupieje co on miał na myśli bo powiedział że to 6 tydzień i 6 dzień termin na 1 maja a nagle to 2,5 cm co jest dla mnie dziwne :-) nic pewnie się przesłyszałam albo on coś źle powiedział :-) zobaczę na wizycie za 2 tygodnie :-)

niuniaa miałaś już USG szczegółowe? Fajnie :-) mój doktor powiedział, że dokładne USG będzie dopiero za 2 tygodnie

reklama
agnes - ale duza dzidzia! :-D

Ja dzis mialam zupelnie przypadkowe usg i wychodzi na to ze wg usg bobo ma 6tyg 3 dni i mierzy 0.63cm. Bylo tez walace serducho, wiec sie troche uspokoilam. Po usg mialam lekkie plamienie, ale to tez ponoc normalne. Dzidzia zagniezdzona wysoko po lewej stronie!:-D:-D:-D

wczoraj byłam na wizycie u endokrynologa i stwierdziła niewielką niedoczynność, dostałam Letrox 50 i za 4 tygodnie kolejna wizyta, a w międzyczasie usg tarczycy i przed wizytą kolejne tsh

a na wizytę u gina nadal czekam, chciałabym tez już usłyszeć serducho

kurczaczek, to tak ja ja - również za 2 tygodnie wizyta i tylko podpatruję te fotki i nie umiem się doczekać fotek mojej dzidzi :-)

ja poszlam dzis na wizyte z nadzieja ,ze zrobi mi USG ale nie dosc ,ze usg nie chcial zrobic to nawet mnie nie zbadal "recznie" nosz kurcze tak chyba nie powinno byc? mam zamiar isc do innego lekarza...

Dziewczyny jak sadzicie czy mozna sobie prowadzic kilka kart ciazy??? czy to jest gdzies rejestrowane??

reklama
aesthete wiem dlatego sie umowilam na wtorek do innego lekarza- ale nie jestem pewna czy bede miec wtedy USG - poki co probuje na NFZ - teraz zaczynam sie wsciekac.... jak bedzie dalej do bani to bede chodzic prywatnie a na NFZ tylko zeby dostac badania za free

Kiuik - wypisal karte ciazy na podstawie badan BETY , powpisywal wyniki badan jakie mialam robione,ktore zlecil 2 tyg temu ., i kazal przyjsc UWAGA ZA JEDYNE 3 Tygodnie!!! -wkurzylam sie

Czekam na wizyte u innego ginekologa... -wtorek juz niebawem ale bede sie dalej denerwowac//

Do góry