reklama
lilija
Fanka BB :)
Szkoda mi was dziewczyny w tej wielkiej Brytanii, to już tysiąc razy wolę aby mnie na darmo zostawili w szpitalu niż olali
Beatka trzymaj się kochana!
Akuku Ty też , dobrze ze chociaż nie bolą, ja bym wtedy nawet nie wiedziała że to skurcze
Beatka trzymaj się kochana!
Akuku Ty też , dobrze ze chociaż nie bolą, ja bym wtedy nawet nie wiedziała że to skurcze
Fiołeczka89
Oj dziewczyny współczuję Wam tych przeżyć, niepewności i w ogóle. U mnie puki co wszystko się uspokoiło i mogę w miarę normalnie funkcjonować. Tylko leń dalej w dupie siedzi...
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Akuku tak chciałabym Ci pomóc jakoś, ale nawet nie wiem co napisać. Będzie dobrze, wszystkie w to wierzymy!! Mam nadzieje, że skurcze się wyciszą!!! Mocno trzymam kciuki i myślę o Was!!!
Beatko kurcze i nic nie mówią? Za ciebie też trzymam kciuki, żeby było ok
Ehh kurcze niby końcówka, a tu najgorsze nerwy. Trzymajcie się jakoś kochane!!!
Beatko kurcze i nic nie mówią? Za ciebie też trzymam kciuki, żeby było ok
Ehh kurcze niby końcówka, a tu najgorsze nerwy. Trzymajcie się jakoś kochane!!!
anney
A ja tak się zastanawiam,potraficie wyczuć np główkę dziecka w brzuchu?
Tak.
A raczej szyje.
Akuku, jak sie teraz czujesz?
Akuku
Lilija w wannie nie bolaly. Woda usmiezyla bol.. ale nie naleza do przyjemnych.. wiedzialabys ze to skurcz.. caly brzuch mi sie az unosi i takie mrownie na dole czuje i ehh.
Jak jutro nadal beda skurcze to chyba pojade niech sterydy daja.. tak teraz mysle czemu nie dali ? Skoro to jeszcze nie porod to kest jeszcze czas.. a pozniej moze byc za pozno..
Wzirlam magnez duza dawke, leze i chyba schodzi troche..
Jak jutro nadal beda skurcze to chyba pojade niech sterydy daja.. tak teraz mysle czemu nie dali ? Skoro to jeszcze nie porod to kest jeszcze czas.. a pozniej moze byc za pozno..
Wzirlam magnez duza dawke, leze i chyba schodzi troche..
reklama
panikara
Ojjj Akuku współczuję Ci strasznie
tak się zastanawiam czy często w UK rodzi się w efekcie w domu? bo to jakaś kpina, żeby kobietę z regularnymi skurczami do domu wysyłaś, Ty jeszcze na dodatek nie jesteś pierwiastką i to może postąpić hop siup.