reklama
Anney, czyli echo nic nie pokazalo? Trzymam kciuki, zeby jak najszybciej sie ogarneli i doszli co sie dzieje.
Ja tez mialam kiedys taki alarm, wszystkie badania na cito, a okazalo sie, ze mam specyficzny obraz na ekg, tylko lekarz niezle sie wystraszyl. Zrobili mi wtedy echo i niejako przy okazji sie dowiedzialam, ze mam tetniaka miedzyprzegrodowego, wada wrodzona. Teraz musze chodzic z zaswiadczeniem od kardio, ze moge rodzic sn.
Love, wspolczuje samopoczucia...
Kciuki za pozostale wizytujace.
Ja tez mialam kiedys taki alarm, wszystkie badania na cito, a okazalo sie, ze mam specyficzny obraz na ekg, tylko lekarz niezle sie wystraszyl. Zrobili mi wtedy echo i niejako przy okazji sie dowiedzialam, ze mam tetniaka miedzyprzegrodowego, wada wrodzona. Teraz musze chodzic z zaswiadczeniem od kardio, ze moge rodzic sn.
Love, wspolczuje samopoczucia...
Kciuki za pozostale wizytujace.
anney
Fanka BB :)
Tak lunerka.
Wlasnie leze pod ktg i kardiolozkanmowi, ze możliwe jest ze moje żyły maja większy problem z zastawkami niż sie wydaje, co moga potwierdzać żylaki i Za wolno tłoczą krew. Ale to tylko hipoteza.
Położna przyszła i maca brzuch i pyta, w jakiej pozycji mam dziecko.
Haha
Mowię niech pani mi powie:
'Jesli glowkowo, to jest bardzo nisko, no albo bokiem
.....' Hahahaha
Dobrze, ze miałam usg wczoraj..
Wlasnie leze pod ktg i kardiolozkanmowi, ze możliwe jest ze moje żyły maja większy problem z zastawkami niż sie wydaje, co moga potwierdzać żylaki i Za wolno tłoczą krew. Ale to tylko hipoteza.
Położna przyszła i maca brzuch i pyta, w jakiej pozycji mam dziecko.
Haha
Mowię niech pani mi powie:
'Jesli glowkowo, to jest bardzo nisko, no albo bokiem
.....' Hahahaha
Dobrze, ze miałam usg wczoraj..
reklama