reklama
loveboiled
Fanka BB :)
Jeszcze teraz mnie przeczyszczac zaczęło.. Juz 3 raz dzisiaj
loveboiled
No i się porzygalam, myślałam że płuca wypluje..
Zobaczymy jak teraz będę się czuła..
Zobaczymy jak teraz będę się czuła..
loveboiled
Mój synek tez się urodził w piątek 17ego haha
Na razie nie będę jechać, nawet skurczy nie mam
Na razie nie będę jechać, nawet skurczy nie mam
lilija
Love oczyszczasz się przed porodem. Kciuki więc, nie wiem jednak czy opłaca Ci się już jechać na ip. Masz ciśnieniomierz? Tego ciśnienia bym się bała najbardziej, ale jakby było ok to bym poczekalam aż się rozwinie sytuacja.
Anney kciuki za badania i właśnie pije kompot czereśnie za wasze zdrowie! Chlust!
Akuku też Myslalam dziś o jakieś siemię aby mnie przebadali w weekend i chyba jutro albo pojutrZe coś wymysle.
Jak się czujesz teraz? Jak skurcze?
Wierci mój mały w 34 tc miał wagę ponad 2800 więc będzie też około 4 w terminie :-)
Michasia moje gratulacje! Napisz później jak.minął poród , ucaluj maleństwo!
Pozostałe dziewczyny jak się czujecie?
Mój mały dziś się tak wypycha ze aż czasami boli.
Właśnie wróciłam z pracy, byłam zwolnienie zawieść i okazało się że dostałam awans i stopień :-). Cieszę się bardzo bo pracowałam na niego 2 lata A bałam się ze z uwagi na ciążę mi nie dadzą. Podwyżka uwaga!... O całe 25 zł![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Anney kciuki za badania i właśnie pije kompot czereśnie za wasze zdrowie! Chlust!
Akuku też Myslalam dziś o jakieś siemię aby mnie przebadali w weekend i chyba jutro albo pojutrZe coś wymysle.
Jak się czujesz teraz? Jak skurcze?
Wierci mój mały w 34 tc miał wagę ponad 2800 więc będzie też około 4 w terminie :-)
Michasia moje gratulacje! Napisz później jak.minął poród , ucaluj maleństwo!
Pozostałe dziewczyny jak się czujecie?
Mój mały dziś się tak wypycha ze aż czasami boli.
Właśnie wróciłam z pracy, byłam zwolnienie zawieść i okazało się że dostałam awans i stopień :-). Cieszę się bardzo bo pracowałam na niego 2 lata A bałam się ze z uwagi na ciążę mi nie dadzą. Podwyżka uwaga!... O całe 25 zł
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
reklama