reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Anney dobrze że miałaś przeczucie i pojechalas juz wczoraj. Co za barany!! Trzymam kciuki zeby juz tylko dobrze było!
Beata biedaku najgorsze to tak w niewiedzy czekać. Mam nadzieje ze szybko wszystko wyjaśnią. Trzym sie tam !!! &&&& za was obie

reklama
Anney o jacie. Masakra normalnie. Dobrze ze w koncu ktos zareagowal i porzadnie sie toba zajma i beda monitorowac.
Trzymam bardzo mocno kciuki

Anney nosz k***a koniowały. Banda niedouczonych pacanów....Nie będe komentować bo już wszystko zosało napisane. Kosmis jakiś....

Ej Beata, tak mi się skojarzyło, Borysiatko też pisała nam ze czeka, nie wiem co i jak, że nic się nie dzieje, a po kilku godzinach urodziła. Może będzie podobnie :-)

Anney - ale historia.. Dobrze że trafiłaś w końcu na dobrych ludzi. Juz coraz lepiej rozumiem twoje uprzedzenie do ang służby zdrowia..

Zuzzi aha aha juz rozumiem :) po prostu sie doktor spodziewa ze z wymiarów moze wyjsć wcześniej i tyle :)
U mnie tez jest ciut większy a oni uznają tylko pierwszy termin i nic nie zmieniają, a jak spytałam to sie dowiedziałam "ze to nie ma wpływu".. Juz wolałabym zeby powiedzieli to co to tobie hehe :)

No to się porobiło... Kciuki za wasze zdrowie i za maleństwa.

Bunia - mi też kazał trzymać się OM, co akurat nie powinno być dalekie od prawdy, bo do tej pory rodziłam 1 dzień po terminie niezależnie od tego co wychodziło z usg...

Zuzzi gratuluje wizyty, super wiesci :-)

Anney ale historia. Najwazniejsze ze mialas szczescie i spotkalas ta Polke. Trzymam kciuki kochana.

Beatko w sumie dobrze ze nic sie nie dzieje. Po obserwują to moze jutro cos powiedza, kciuki trzymam.

Lilija niepokojace cisnienie to powyzej 140/90 i puls powyzej 100 czy 110 wiec Anney rzeczywiscie z tym pulsem 130 to masakra.

Mnie dzis jest niedobrze, skurcze mocne ale nie regularne, klucie w pochwie takie konkretne i bole okresowe.
Jutro mam wizyte takze prosze o kciuki.

reklama
Lunera no u mnie była tez taka sutuacja ze nie pamiętałam kiedy była om bo zapisywałam w aplikacji na tel i mi sie cos z telefonem działo i sie skasowało wszystko.. Wiec na pierwszym usg mówiłam ze gdzieś pomiędzy 20-25 listopada tyle kojarzyłam bo zawsze miałam w tych dniach zależnie oc miesiaca.. A on mi wtedy ze wg usg to by wskazywało ze była 20go (czy jakos tak to mowil) i to wpisał jako om i ze niby termin mi sie pokrywa wiec i tak mam jeden wyznaczony tylko..

Do góry