reklama
bunia15
Fanka BB :)
Anney nie mam pojęcia jak jest u zdrowej kobiety z dobrze przebiegająca ciąża.. Ja ze względu na cukrzyce jestem high risk i dlatego od 32t mam co tydzień takie sprawdzanie i ciesze sie bo jestem mimo wszystko spokojniejsza ze maja pod kontrola..
Ale dzisiaj to mowię wam mi serce juz waliło z niepewności.. Bo same wiecie ze nigdy nie wiadomo co sie stanie..
Ale dzisiaj to mowię wam mi serce juz waliło z niepewności.. Bo same wiecie ze nigdy nie wiadomo co sie stanie..
michasia30
Moja mala w czasie badania po prostu poszła spać
lucalew
Hej dziewczyny dzięki Werci która przypomniała mi o ktg idę w piątek na wizytę i mam nadzieję też będzie ktg. Wizyta będzie u obcej mi ginki ale poproszę ja żeby sprawdziła ile mały waży bo rozwarcie i tak pewnie będzie chciała sprawdzić czy coś się bardziej zwiększyło. No zobaczymy jak będzie.
reklama
michasia30
Melduje że rozmawiałam z panią doktor która zrobiła mi cervical sweep potwierdziła że to samo co membrane sweep a jak zapytałam o cervix message to powiedziała że czegoś takiego się nie robi. To dla tych dziewczyn które pytały...
Miłego dnia :-)
Aa a tak prostujac nie wiem czy to znaczyło że czegoś takiego nie ma,czy ze ona czegoś takiego nie zna czy że nie wykonują takich zabiegów. Chyba miała zły dzień...
Miłego dnia :-)
Aa a tak prostujac nie wiem czy to znaczyło że czegoś takiego nie ma,czy ze ona czegoś takiego nie zna czy że nie wykonują takich zabiegów. Chyba miała zły dzień...
Ostatnia edycja: