reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u ginekologa, badania, zdjęcia u USG

Buniu i takie podglądanie małego jest w standardowym pakiecie ubezpieczenia w USA?
W Uk to nie do pomyślenia wręcz.

Jakie maja plany na końcówkę ciąży i poród twój?

Cieszę sie, ze wszystko dobrze! Komfort wasz teraz jest mega ważny!

reklama
Anney nie mam pojęcia jak jest u zdrowej kobiety z dobrze przebiegająca ciąża.. Ja ze względu na cukrzyce jestem high risk i dlatego od 32t mam co tydzień takie sprawdzanie i ciesze sie bo jestem mimo wszystko spokojniejsza ze maja pod kontrola..
Ale dzisiaj to mowię wam mi serce juz waliło z niepewności.. Bo same wiecie ze nigdy nie wiadomo co sie stanie..

Bunia czytałam dziś ze pod koniec ciąży dziecko miewa sen tak solidny jak my , może trwać też dłużej niż wcześniej. Także się nie martw. To już taki malutki czlowieczek przecież :-)

Co do rozwiązania planowany jest indukowany w 39t (jesli wszystko do tego czasu bedzie w porządku). Ze względu na cukrzyce wlasnie oni mówią ze tak lepiej zeby było wszystko pod kontrola.. Hm zobaczymy ja sie sutuacja rozwinie..

reklama
Melduje że rozmawiałam z panią doktor która zrobiła mi cervical sweep potwierdziła że to samo co membrane sweep a jak zapytałam o cervix message to powiedziała że czegoś takiego się nie robi. To dla tych dziewczyn które pytały...
Miłego dnia :-)
Aa a tak prostujac nie wiem czy to znaczyło że czegoś takiego nie ma,czy ze ona czegoś takiego nie zna czy że nie wykonują takich zabiegów. Chyba miała zły dzień...

Ostatnia edycja:
Do góry