reklama
kachasek
matka-wariatka :)
no właśnie podejrzewam, że wizytę będę musiała tam zaliczyć. Dzięki za info o cenie ;-)Ja byłam w podobnej sytuacji, z tym że na wizycie byłam w 10tc, i wyjechaliśmy na 2 miesiące, i lekarz powiedział że to jest za duża , zwłaszcza jeżeli to są pierwsze 3 miesiące, no i akurat na czas nieobecności przypadało I USG w 11-14tc. I też musiałam iść w Niemczech do lekarza. Nie wiem jak Ty będziesz szła na wizytę, ja byłam prywatnie i zapłaciłam 100E za wizytę z USG....
Ale może u Ciebie kiedy już II trymestr jest to nie będzie przeszkadzała 2 miesięczna przerwa...
Pozdrawiam,
Ps. A gdzie jesteś w Niemczech?
W DE jestem w Böblingen, a ty?
uśmiałam się z opisu waszej wizyty
magda ja wr miałam w ten sam dzień, toxo na drugi, grupę robiłam w poprzedniej ciąży i nie pamiętam ile czekałam. Wszystko jak widać zależy od laboratorium
miki_czchow
Fanka BB :)
no właśnie podejrzewam, że wizytę będę musiała tam zaliczyć. Dzięki za info o cenie ;-)
W DE jestem w Böblingen, a ty?
Ja jestem w takiej małej miejscowości Osthofen 40 km od Mannheim.
Jakbyś chciała iść do polskiego lekarza, to mogę podesłać Ci adresy stron na których ja szukałam ginekologa w mojej okolicy.
miki_czchow
kachasek
ja szukałam na tych stronach:
Polscy Lekarze, Polski Lekarz w Niemczech, Polnische Ärzte
Xpol informacje polonijne w Niemczech - polonia niemiecka - polski informator
MojLekarz.de
ja szukałam na tych stronach:
Polscy Lekarze, Polski Lekarz w Niemczech, Polnische Ärzte
Xpol informacje polonijne w Niemczech - polonia niemiecka - polski informator
MojLekarz.de
miki_czchow
dziękujemy nalka
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
u mnie sie czeka 3 dni na tokso. ja właśnie dziś odbieram wyniki i modle sie zeby było ok. Ale jeśli nie tak to wysyłają próbkę do innego laboratorium i na wyniki trzeba czekać dodatkowe 4 dni
jutro mam wizytę na 18. 30 . Już sie nie mogę doczekać na to
jutro mam wizytę na 18. 30 . Już sie nie mogę doczekać na to
Podziel się: