A jak u Was z wagą? ja to już się boję na wagę wchodzić, mam 5kg na plusie.
spokojnie nie jestes sama u mnie tez juz 5kg stuknelo jak tak dalej pojdzie to beda jak pilka okragla bo wzrotem niestety nie grzesze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak u Was z wagą? ja to już się boję na wagę wchodzić, mam 5kg na plusie.
ellancz ja też we wtorek wizyta..na 16..jestem ciekawa co tam u dzidzi? jak wygląda? jaka duża, no i płeć:-)
ola, bafinka mnie tez lekarz bada dopochwowo, chodzi własnie o skracanie szyjki i ph..
ale piersi mi sie bada, a w ciazy tez badają? takie opuchniete??
ja mam 172 i już przytyłam 4 oj będę wielka !ja przytyłam 2 kg ale i tak się martwie bo do chudzielców nie należę... mam 173cm przed ciążą ważyłam 69...
Ja też mam na każdej wizycie badanie ginekologiczne, badanie usg dopochwowe i badanie piersi + zawsze wyczerpująca rozmowa na każdy nurtujący temat...Ogólnie to jestem mega zadowolona ze swojej lekarki
Witam. Ja już po wizycie i trochę odetchnęłam, bo jakoś się strasznie denerwowałam przed i słabo spałam i sny dziwne miałam. Ale dzidziol ma się dobrze, brykał i machał rączkami i nóżkami. Z pomiarów wynika, że wszystko jest w porządku, rozwija się prawidłowo i nic nie wskazuje na wady genetyczne, także jestem szczęśliwa. Aczkolwiek trochę słabo się wypytałam o poszczególne pomiary i teraz trochę niezadowolona jestem, bo chciałabym wiedzieć dokładnie. Ale najważniejsze, że dzidzia zdrowa i żywotna Płci nie ujawniła.
U mnie waga od ostatniej wizyty podskoczyła tylko 0,2 kg- myślałam, że więcej.