reklama
Igocencja bedzie wszystko dobrze, nie martw sie :-)
Co do wizyt u ginia z M to my tez od poczatku razem chodzimy na wszystkie badania i nawet nie pomyslelismy zeby sie zapytac. Bylo to dla nas po prostu naturalne. W koncu to nasze wspolne dziecko i nie mamy przed soba tajemnic
Mam nadzieje ze my 7 kwietnia tez juz dowiemy sie co nasz maluch ma miedzy nozkami :-) Bardzo bysmy chcieli juz wiedziec chociaz najwazniejsze dla nas jest oczywiscie zeby sobie zdrowo roslo i przyszlo o czasie na swiat :-)
Co do wizyt u ginia z M to my tez od poczatku razem chodzimy na wszystkie badania i nawet nie pomyslelismy zeby sie zapytac. Bylo to dla nas po prostu naturalne. W koncu to nasze wspolne dziecko i nie mamy przed soba tajemnic
Mam nadzieje ze my 7 kwietnia tez juz dowiemy sie co nasz maluch ma miedzy nozkami :-) Bardzo bysmy chcieli juz wiedziec chociaz najwazniejsze dla nas jest oczywiscie zeby sobie zdrowo roslo i przyszlo o czasie na swiat :-)
dzoana82
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Jutro rano mam wizytę i myślę, że przy wejściu spytam czy Mąż może ze mną, nie powinna odmówić, w końcu on też ma prawo być tam ze mną i wszystko słyszeć i widzieć. Trochę się denerwuję. Dawno nie widziałam dzidzi i zastanawiam się jak się miewa;-)
Bafinka
a ja wizytę mam w środe ale już też tylko o niej myśle... mam nadzieje ze zobaczę co dzidzia ma między nóżkami... a i mam pyt czy wy co wizyte macie badanie ginekologiczne czy tylko usg?? bo ja miałam tylko na pierwszej wizycie a moja kumpela ma na każdej...
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Bebzonik ty w poniedziałek, a ja we wtorek i chodzę już od tygodnia jak nakręcona ;-)
ellancz,
ja miałam mieć wczoraj, ale przesunełam na poniedziałek bo chciałam aby męż poszedł zemną i okazuje się że chyba niebedzie mógł :-(
a ja wizytę mam w środe ale już też tylko o niej myśle... mam nadzieje ze zobaczę co dzidzia ma między nóżkami... a i mam pyt czy wy co wizyte macie badanie ginekologiczne czy tylko usg?? bo ja miałam tylko na pierwszej wizycie a moja kumpela ma na każdej...
Bafinka,
Ja mam na każej wizycie, badanie ginekologiczne, usg i badanie piersi.
Ostatnia edycja:
Bafinka
kurcze to może ja powinnam zmienić lekarza??? ja mam na wizycie sprawdzenie wyników i usg do tej pory dopochwowe...
reklama
Podziel się: