reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Dzięki dziewczyny.

Cieszę się, że trafiłam na to forum, poruszacie wiele tematów które mnie zastanawiały i martwiły, a teraz wszystko jest takie oczywiste.

Cześć dziewczyny-znowu nadrabiam zaległości.
Któraś pisała takie "wymiary" CRL 8,58 BPD 2,69 - co to znaczy? Ten pierwszy to "wzrost"-bo ja kurde chyba nie w temacie jestem :-D

Co do naszej wizyty-wczoraj była-kolejna za 2 albo 3 tyg-jak wolę-mam i na 5 i 12 zapis :-d
wczoraj malutka miała czkawkę-jak się mężuś smiał ;-) normalnie bezcenne zobaczyć radość na twarzy męża jaki widzi maluszka ;-) potem też drapała się po główce-a najbardziej się smiała lekarka-jak mała założyła nogę na nogę i się "wyłozyła" w brzuchu :-)
Co do wagi-to aż się bałam na nią stanąć-lekarka od progu-nic pani nie przytyła-no i fakt-przytyłam przez 3tyg-10deko - czyli od początku ciązy nic ;-)
aa-no i zapomniałam dodać-malutka ma 7,27cm i serduszko bije stale 160/min (stale-na każdym badaniu ma tyle)

i dokładnie tak jak pisałyście-dzidziulki bardzo podobnie teraz wyglądają-normalnie można pomylić fasolinki :-)

Ostatnia edycja:
witam

ślicznie Wasze maleństwa rosną. super.Ja mam wizytę w poniedziałek i już się doczekać nie mogę czy wszystko ok. Ale w tamtym tyg brzuszek taki minimalny a w tym tyg tak mi wywaliło zwłaszcza jak coś zjem. Przy wzroście 160cm przed ciążą 46-47kg i po tym jak na początku schudłam gdzieś do ok42-43 kg dziś ważę 45kg czyli jeszcze -1kg. Ale się tym nie martwię bo zawsze byłam drobna i kiedyś już tu chyba pisałam że z Julką do 4-5 mies ciąży schudłam 4kg(też zaczynałam od ok.47-48kg) , a w sumie przytyłam 13kg, a zaraz po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą-44kg. Więc szału nie ma. Ciekawe jak będzie teraz.

reklama
Kasica ale miałaś brzuch:szok: moja kuzynka miała taki przy bliżniakach. Co ciąża to inny brzuszek:-)

Agatek Gosia fajnie że wszystko ok:-)

Do góry