reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Piękne te Wasze maluszki, aż się napatrzeć nie można:-)
U mnie z wagą na razie 1kg na plusie, no ale podlicząc te kg, które zostały mi po ost. ciąży to i tak dużo ważę, więc się cieszę że tak mało na razie przytyłam
U mnie z wagą na razie 1kg na plusie, no ale podlicząc te kg, które zostały mi po ost. ciąży to i tak dużo ważę, więc się cieszę że tak mało na razie przytyłam
Śliczne maluchy, ja wizytę mam dopiero za tydzień i już się stresuję. Dziś moja mała tak mi przygniotła brzuch, ze aż zakłuło i trochę się zaniepokoiłam, mam nadzieję, że tylko rozruszała kruszynkę i wszystko jest w porządku
Ja mam tak z 1,5kg na plusie i strasznie mnie denerwuje, że spodnie mnie już uwierają a bluzki stają się strasznie opięte.
Ania, to bardzo dobrze, że my takie wysokie, bo jak jeszcze wszerz urośniemy, to przynajmniej będziemy miały swobodę ruchu w tłumie, wszyscy będą się rozstępować, bo coś dużego idzie
Ja mam tak z 1,5kg na plusie i strasznie mnie denerwuje, że spodnie mnie już uwierają a bluzki stają się strasznie opięte.
Ania, to bardzo dobrze, że my takie wysokie, bo jak jeszcze wszerz urośniemy, to przynajmniej będziemy miały swobodę ruchu w tłumie, wszyscy będą się rozstępować, bo coś dużego idzie
Ja też mam 172 wzrostu, ale waga 74 (przed ciążą było 75 więc na chwilę obecną mam jeszcze -1kg)Ja mam ok +3, mam 172 i ważyłam 69, trochę się martwie tymi kilogramami, ale co tam, kiedy jeść jak nie w ciąży
U mnie waga zatrzymała się w miejscu i ani drgnie. Od początku ciąży ważę 60 kg przy wzroście 167, może to zabrzmi dziwnie ale był czas że zaczynałam się martwić,że już tyle czasu minęło a tu nic, ale moja pani doktor skwitowała żebym się nie martwiła bo jeszcze zdążę przytyć
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
kasica212
Sanka & Samka
Dziewczyny nie rozpaczajcie.
Ja mam 163 a w poprzedniej ciąży przytyłam w sumie ponad 18 kilo. Niby tak dużo, a pod koniec wakacji ważyłam już mniej niż przed zajściem w ciąże.
A to dowód że wcale kuleczką nie byłam, zdjęcie z końca kwietnia poród 12 maja
Zobacz załącznik 338738
Gośka extra fotka z USG ;-)
Ja mam 163 a w poprzedniej ciąży przytyłam w sumie ponad 18 kilo. Niby tak dużo, a pod koniec wakacji ważyłam już mniej niż przed zajściem w ciąże.
A to dowód że wcale kuleczką nie byłam, zdjęcie z końca kwietnia poród 12 maja
Zobacz załącznik 338738
Gośka extra fotka z USG ;-)
reklama
OLA368
Fanka BB :)
No ja od początku ciąży schudłam 5 kg - na ostatniej wizycie byłam ważona to miałam dwa kg odrobione - póki co mój bilans jest ciągle ujemny -3 kg..Ale powiem Wam, że w końcu mi się brzuch pokazał..po południu postaram się wkleić zdjątko w odpowiednim wątku jak będą siły
Podziel się: