reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Kachasek ja tez z wygodnictwa robię zdjecia telefonem a nie skanuje:-D
Fajny dzidziol, moze następnym razem pokaże kim jest. A chcecie wogole wiedzieć?

gratuluję wszystkim pięknych zdjęć i zdrowych maluchów! :)
i ja się pochwalę!
ja byłam na USG genetycznym już 8 marca ale jakoś nie mogłam się zebrać żeby napisać, strasznie się czuję, już na kilka dni miałam spokój i znów wróciły wymioty i to z większą siłą!
dla mnie wizyta też była udana i wyszliśmy bardzo szczęśliwi :) pan doktor powiedział, że dzidzia zdrowa i że.. TO DZIEWCZYNKA! znaczy powiedział, że to jeszcze wcześnie bo wtedy to był 12 tydzień i że pewny nie jest ale ten pan się ponoć nie myli! :) no a tak to powiedził, że dzidzia jest duża, wykarmiona, przesunął nawet termin porodu 4 dni wcześniej na 16 września.. ale ja tam wierzę w tego 20 i tak pewnie jeszcze później będzie ;)
to wstawiam zdjęcia (pan włączył nawet na chwilę 3d ale na mnie to jakiegoś wielkiego wrażenia nie robi.. lepiej na zwykłym mi się patrzyło na fikające nóżki :)
20110308213.jpg20110321240.jpg20110321243.jpg

a już jutro kolejna wizyta u mojej gin, także już pewnie nowe zdjątko będzie.. ale płci pewnie nie potwierdzi bo ona już ostatnio mówiła że za 2,5 miesiąca dopiero :/
pozdrawiam! :)

Nanusia , Wakako śliczne malenstwa:-)

Ja melduję po wizycie ze wszystko ok. Szczegóły pomiarów i zdjecia zamieszcze jutro. Ogólnie dzidzius bardzo był ruchliwy i trzeba było go gonić zeby cokolwiek zmierzyć. Żołądek jest, serce jest, kość nosowa jest, stopki, rączki są:-)
Akcja serca 154 ud/min
Crl 68mm
Nt 1,6mm.
Jedynie co jest niepokojące to łożysko- tylna ściana nisko. Musimy sie powstrzymać od przytulanek conajmniej do 17t potem zobaczymy.
Gin na początku powiedział ze za wcześnie na płeć ale potem podczas badania zaznaczył miedzy nogami kółko i powiedział ze na 70% bedzie chłopak. Ja tez widziałam klejnoty, a A. mówi ze on tam nic nie widział:-D
Zobaczymy czy przy następnej wizycie coś nie odpadnie;-)
Corcia zachwycona dzidziolem i w szoku ze tak bryka nasza fasolka:-)

Misiako fajnie by sie Wam trafiło dziewczynka i teraz chłopiec ale naważniejsze że fasoleczka zdrowa.

A mi M w konicu zeskanował zdjęcia mojej kruszynki wiec sie chwale.

Załączniki

• scan0002.jpg
    scan0002.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 44
  • scan0003.jpg
    scan0003.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 39
  • scan0001.jpg
    scan0001.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 36
Dziewczyny śliczne te Wasze maleństwa!! I jak już widać szczegółowo, super:-D

Ja z niecierpliwością czekam na swoją wizytę w piątek, tym bardziej, że strasznie stęskniłam się za widokiem mojej dzidzi:tak:

my też już po wizycie

Maleństwo ruchliwe, nóżki rączki paluszki są, serduszko pięknie bije, główka w porządku, mózg rozwinięty, kość nosowa jest, także nasz Cudaczek zdrowy

i do wstydliwych moje dziecko nie należy, bo pokazało co ma między nóżkami i na 90% jest synuś :)

reklama
gratuluje udanych wizyt:) super ze wszystko ok , a dzidzie cudne:):):)juz sama sie doczekać nie mogę jutra aż zobaczę moje male bobo:):):):)

Do góry