reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

to super

u mnie wszyscy przekonani ze chlopak ja tez tak czuje
ale siostra silnie przekonana ze dziewczynka
ojojojoj mnie tez ciekawosc gryzie na 2.04 mam wizyte u swojego gin to moze uda sie cos z niego wyksztusic

syla76 daje znac ze wyniki sa juz

reklama
Moj ja mam wizyte 6.04 wiec bede juz w 18tc ale znajac zycie ginek mi powie ze nie jest pewny bo sprzet ma sredniej jakosci i ze sie dowiem na nastepnych prenatalnych czyli kolejne 4 tygodnie czekania :/ Mnie tam jest w sumie obojetne czy to chlopak czy dziewczyna ale wszyscy za mna chodza i mowia ze chlopak to ja na zlosc ze dziewczyna :D

Moj ja mam wizyte 6.04 wiec bede juz w 18tc ale znajac zycie ginek mi powie ze nie jest pewny bo sprzet ma sredniej jakosci i ze sie dowiem na nastepnych prenatalnych czyli kolejne 4 tygodnie czekania :/ Mnie tam jest w sumie obojetne czy to chlopak czy dziewczyna ale wszyscy za mna chodza i mowia ze chlopak to ja na zlosc ze dziewczyna :D

Ja też mam wizytę 06.04:tak:
I mój lekarz nie jest skory do pochopnych opinii. Z Bartkiem było tak, że musiał sobie dokładnie pooglądać sam i dopiero później pytał mnie czy chcę wiedzieć Kto tam nam rośnie:-D

Ja strasznie bym chciała wiedzieć kto tam u mnie siedzi ;-), ciekawska jestem okropnie i tyle :tak:. Mamy już córę, więc fajnie gdyby był chłopczyk do parki, ale tak naprawdę nie nastawiam się na żadną płeć, aby miało rączki i nóżki i wszystko co potrzeba ludzikowi do życia :tak:
Syla ja też nie lubię różowego i też staram się omijać szerokim łukiem ubranka w tym kolorze. Na początku nie było problemu, bo większość i tak jest unisex, ale gdy doszło do kupowania typowo dziewczęcych ubranek to po prostu masakra, dział dziewczęcy cały różowy (mówię na przykładzie naszego osiedlowego sklepiku).

Nawet nnie wiedziałam ze tyle różu jest dla dzieczynek, siostra ma dwóch synków wiec zawsze tylko na ciuszki dla chłopaków patrzyłam, ale pewnie masz racje, dla dzieczynek to większość rózu :)

dziewczyny jestem z Wami w klubie przeciwniczek różu :-) jak będzie u mnie dziewczynka to na pewno nie bedzie to "różowa księżniczka" haha

NO i po wizycie. USG genetyczn wyszło super. Gin zadowolony. Prawdopodobnie będzie synek;). Dr powiedział,że imienia dla dziewczynki narazie nie mamy wybierać;).
Mój mały szkrab ma już 51 mm i fikał dziś niesamowicie nóżkami-prostował i zginał a do tego ssał paluszka. Potem trzymał się za główkę jakby miał jakieś troski na głowie;).
Kolejna wizyta za miesiąc.

Ja tez nie cierpie różu... jest tylepieknych kolorow w ktore mozna stroic dziewczynki... mozna miec kilka rozowych rzeczy ale nie popadajmy w paranoje ... jestem z wami w klubie anty-różu! :D

reklama
Nanusia trzymam kciuki za synka, dobrze ze wszystko w porzadku:-)
Ja różowy lubię ale raczej jego odcienie np. malinowy, brudny róż. Dla corci kupowałam rożne kolory, wybór jest przecież ogromny.

Ostatnia edycja:
Do góry