reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

Motylla nic się nie martw, maleństwo jest poprostu uparte, jak moje ;)

Wczoraj byłam na USG genetycznym, i małe nic się prawie nie ruszało tylko ustami cały czas ruszłao jakby piło wodę, niesamowity widok, kiedy jednak doktor chciał pomierzyć, musiał rozruszac malucha poprzez ucskami na brzuch by się odwróciło. Ogólnie nie ma zatrzeżeń, wszystko na swoim miejscu, żołądek, nerki, cały kręgosłup, brak przepukliny pępkowej, i jest kość nosowa.

Dziewczyny fajne uczucie widziec jak dzidzia w nas się rusza, mój W wielce zdziwiony pyta się, że mały się rusza a ja nicnie czuję.

No i co najwazniejsze, W pyta gina o płeś, a on ana to że jeszcze nie jest pewny i nie chce wprowadzać w błąd ja na to, że chciałabym dziewczynkę, a on tak na mnie patrzy, i mówi " no to teraz Pani popatrzy" a tam co . . . . :szok: chłopak, tzn miał coś miedzy nóżkami, ale ja jeszcze mam nadzieję że będzie dziewczynka. Mój W oczywiście uradowany, ja też oczywiście, ale jakoś byłam na dziewczynkę nastawiona, jeszcze jest czas i zobaczymy.

reklama
mira1234 super że wszystko dobrze i dzieciątko zdrowe. Pewnie jeszcze troszkę i zaczniemy czuć ruchy, czytałam że to się dzieje chyba około 20 tygodnia. No i jak fajnie że znasz już płeć :-)

Hej dziewczyny...
sliczne te wszystkie maleństwa :)
Ja miałam wczoraj genetyczne 12tc 2d maluch ma 5,3cm NT 1,1 skakał jak szalony a na zdjeciu 3D wygląda jam miś haribo :)

not ot jestem i chwale sie i ja wrazenia po usg nie do opisania
wszystko jest w najleprzym porzadku maly rusza sie jak wariat
serducho wali jak mlot
rozczulajacy widok

a oto zdjatka mojego malca
z tego wszystkiego nawet nie zapytalam czy widac co malec ma miedzy nozkami
ale im dluzej sie patrze w to zdjecie to mam wrazenie ze pitolka mini mini tam widze albo to juz moja szajba bo od samego poczatku jakos czuje ze chlopaczek
282hr4h.jpg

a tutaj moj skarbek sie troszke zawstydzil
2wfjukg.jpg

Witam
Wklejacie super zdjęcia:) Ja byłam u gina wczoraj. Wszystko ok dzidzia się ruszała machała rączkami i otwierała buźkę. Oto moje zdjęcia
13_tydzien.jpg
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:)

reklama

przedstawiam Wam moja Kruszynkę - 5,9 cm :-)

Podskakuje, fika koziołki, wszystko w jak najlepszym porządku - ale płeć została przmilczana - chociaż zapewne ktoś kto się zna - na tych zdjęciach mógłby dostrzec - ja się absolutnie nie znam.
Cudowne przeżycie :-D

No i termin został przesunięty z 24 na 23 wrzesień - ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry