reklama
Motylla
Fanka BB :)
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Motylla martwić to się będziesz za kilka miesięcy ;-) Moja Jessica też na usg była strasznie niemrawa, też się bałam, że może coś jest nie tak, chociaż położne mnie uspokajały. A teraz to prawdziwe tornado :-) Także nie martw się teraz, zobaczysz, teraz Dzidzia spokojna, a jak się urodzi to pewnie takie różki jak Jessica pokaże ;-) Za to ten trzeci maluch taki ruchliwy, że znowu nie dał sobie nic pomierzyć ;-) Teoretycznie powinnam mieć tutaj kolejne usg dopiero w 20tc, ale z racji tego, że właśnie taki maluszek ruchliwy to wyznaczyli mi jeszcze dodatkowe usg na 30 marca i wtedy jeszcze będą próbowali z pomiarami ;-)
Aniu śliczne Maleństwo :-)
Aniu śliczne Maleństwo :-)
Wczoraj byłam na wizycie i gin zrobił mi usg ale dzidzia jakoś nie chciała się za bardzo ruszać i nie pokazała swoich wdzięków a jak gin chciał żeby trochę się odwróciło to tylko wyprostowało nogi. Dziewczyny czy powinnam się tym martwić. Przez całe usg było w tej pozycji.Zobacz załącznik 335301
Pewnie sobie slodko spalo... nam babeczka na usg geneycznym mowila ze wiekszosc fasolek spi sobie slodko i sie nie rusza i ciezko jej zrobic wszystkie pomiary, wiec to chyba nic nienormalnego. Spi bo ma prawo spac - nie denerwuj sie
reklama
Podziel się: