reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
aniawos piękna dzidzia:):-)
a z płytki wycina sie zdjęcia bardzo prosto:):):) napierw jak oglądasz film to dajesz pauze naciskasz na klawiaturze PrtSc otwierasz paint i wciskasz crtl+v i zapisujesz w formacie jakim chcesz:):-)

Wczoraj byłam na wizycie i gin zrobił mi usg ale dzidzia jakoś nie chciała się za bardzo ruszać i nie pokazała swoich wdzięków a jak gin chciał żeby trochę się odwróciło to tylko wyprostowało nogi. Dziewczyny czy powinnam się tym martwić. Przez całe usg było w tej pozycji. IMG_1982.jpg

Ania słodziuchne maleństwo :-)
Motylla nie ma powodów do zmartwień, na kolejnej wizycie może być tak, że dzidzia nie da się pomierzyć, tak będzie się wiercić :-)

Piękne te Wasze maleństwa, bardzo się cieszę, że wszystko jest dobrze
my mamy usg genetyczne 21.03 i trochę się denerwuję

Motylla martwić to się będziesz za kilka miesięcy ;-) :-p Moja Jessica też na usg była strasznie niemrawa, też się bałam, że może coś jest nie tak, chociaż położne mnie uspokajały. A teraz to prawdziwe tornado :-) Także nie martw się teraz, zobaczysz, teraz Dzidzia spokojna, a jak się urodzi to pewnie takie różki jak Jessica pokaże ;-) Za to ten trzeci maluch taki ruchliwy, że znowu nie dał sobie nic pomierzyć ;-) Teoretycznie powinnam mieć tutaj kolejne usg dopiero w 20tc, ale z racji tego, że właśnie taki maluszek ruchliwy to wyznaczyli mi jeszcze dodatkowe usg na 30 marca i wtedy jeszcze będą próbowali z pomiarami ;-)
Aniu śliczne Maleństwo :-)

Wczoraj byłam na wizycie i gin zrobił mi usg ale dzidzia jakoś nie chciała się za bardzo ruszać i nie pokazała swoich wdzięków a jak gin chciał żeby trochę się odwróciło to tylko wyprostowało nogi. Dziewczyny czy powinnam się tym martwić. Przez całe usg było w tej pozycji.Zobacz załącznik 335301

Pewnie sobie slodko spalo... nam babeczka na usg geneycznym mowila ze wiekszosc fasolek spi sobie slodko i sie nie rusza i ciezko jej zrobic wszystkie pomiary, wiec to chyba nic nienormalnego. Spi bo ma prawo spac - nie denerwuj sie :p

reklama
Do góry