reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Nanusia fajne ze wizyta udana. A może sie maleńkiej odwidzi i sie obróci do porodu jak należy ;)
Dzięki za kciuki. Przydadzą sie.
Spisałam numery tel i będę wysyłać msm jak sie urodzi albo sms jak nici ;)
przyznam ze trochę sie boje oksy. Pierwszy poród miałam po terminie ale samoistnie sie zaczął, a tu wywoływany :( więc nie iwem na co sie nastawiać.

Anisen chyba każda z nas się boi...ja będę miała drugą cc, wiem co i jak a też się trochę boję..
daj jutro znać, bo będziemy tu wszystkie czekać..

witam się i ja po wizycie:)
nanusia gratuluję wizyty:)

Milenka waży ok.2900 g mam nadzieję ze to ok jak na ten tydzień ciąży:) ja przybrałam 1 kg. na ktg ok choc pokazał sie jeden skurcz na 70 ale szyjka jeszcze zamknięta:) wizytę mam zapisaną na 19 wrzesnia wtedy co termin ale mam nadzieję ze już niebedę musiała iść i się wczesniej trochę wypakuję :) strasznie dziś zmeczona jestem, także zmykam sie położyć:)

powodzenia na kolejnych wizytach kochane:*

Gratuluję udanych wizyt:-)

Anisen trzymam kciuki żeby wszystko poszło łatwo szybko i w miarę bezboleśnie

Ja też po wizycie, wszystko ok, szyjka lekko zmiekła, ale nadal zamknieta:-) Ginka powiedziała, że to że są skurcze i bóle jak na @ to bardzo dobrze, bo szyjka szybko się skróci i będzie łatwiejszy poród. Ból krocza to normalne, bo się wszystko rozchodzi. Waga +1 dziś, a przez całą ciążę +8. Następne spotkanie 6, ale bez wizyty, mamy posłuchać tętna, i ginka ma mi zrobić masaż szyjki, żeby może coś ruszyć
W ogóle jestem mega zadowolona, bo ginka powiedziała, że w razie jakby się coś działo to do niej dzwonić, to ona uprzedzi położną, że jadę i będzie mi pomagać, kazala mi się niczym nie martwić, więc jestem spokojna

reklama
Dziewczynki Kochane, Agusia, Nanusia,Katezbb, Madzik gratuluję udanych wizyt!! :-)
Oby te następne, terminowe, nie musiały się obdyć :-)

Igocencja kciuki zaciskam za dwa najblizsze dni i czekające Cię wizyty :-)

Anisen!! Powodzenia!! :-) Trzymam kciuki za jutrzejszą oksytocynę!! :-) Czekam na wieści, że Gabryś już jest na świecie!! :-)

Do góry