reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gina i zdjecia USG maluszków :)

reklama
Aniawos powodzenia na dzisiejszej wizycie !! A knur może zrobi niespodziankę i się na cc nie pojawi za to twój ginek tak , tego Ci zyczę z całego serca !!

miki gratuluję udanej wizyty :-) Położną się nie przejmuj, zazdrości figury pewnie !!

My po wizycie usg, jestem zadowolona i usatysfakcjonowana :-) Lekarka w porównaniu z tą która wypisywała skierowanie super :-) Dzidziol waży 2954 g , pani doktor powiedziała że do 3000-3100 może dobić. Leży główką w dół , tak jak powinno. Ma włosy na głowie :-p nie wiem jak ona je tam wypatrzyła :-p- zabobon że jak kobieta w ciąży ma zgagę to dziecko będzie miało długie włosy chyba się u mnie sprawdza :-p

Jutro wizyta u ginki, mam cichą nadzieję że powie że się coś uszyło do przodu :-)

Igocencja gratuluję udanej wizyty, a jak ten zabobon ze zgagą się sprawdza to moje dziecko będzie miało włosy po ramiona:-D bo nic tak mnie w ciąży nie wymęczyło jak zgaga
Miki gratuluje wizyty
Aniawos oby Twoja wizyta tez udana, daj znać jak najszybciej kiedy cc

Miki, Igocencja gratuluje udanych wizyt:-)
Miki olej położną, trzeba było powiedzieć, że sama chciała bym tak wyglądać zgrabnie w ciaży jak Ty:-)brrrrrrr jak ja lubie takie komentarze:dry:
Igocencja zabobon się sprawdza, moja Ewa też włochata się urodzia choć zgaga była niewielka:-)ale jak to lekarka na USG zobaczyła, że dzidziol ma włosy???:confused2:wróżka czy co:-p

Dziewczyny chciałam Wam jeszcze napisać zebyście się nie zdziwiły po porodzie...............dzieciaczkom mogą jeszcze na ciałku pozostać włoski płodowe tzw lanugo, taki śmieszny meszek który znika po jakimś czasie:-)

reklama
Do góry