reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
Dziewczyny dostałam dziś @. Przypomina mi się jak to było rok temu, bo właśnie w grudniu miałam ostatnią @ a później była już Bianka.Oby "schemat" się nie powtórzył :-D:-D:-D:-DWszystko fajnie nic mnie nie boli tylko pytanko jedno :
mogę już używać tamponów??? Na podpaski średnio mam ochotę a nie dopytałam lekarza.

Ja mam to samo z krwią, po porodzie nie stwierdzili hemoroidów, ale problem z załatwianiem się pojawił. Dostałam czopki od internisty i skierowanie do specjalisty, tylko, że on przyjmuje tylko w tygodniu, tylko do 13 i to w luxmedzie na żeraniu. Nie mam pomysłu jak tam się dostać i od 2 miesięcy skierowanie leży na regale. A problem raz się zmniejsza, raz nasila.
Trochę się boję, żebym nie przecholowała, bo mój kuzyn 2 lata młodszy ode mnie zmarł na raka jelita, ale po nowym roku może mąż będzie mógł wreszcie wziąść wolny dzień.

Ja na szczęśie hemoroidów nie mam,ale domyślam się,że przyjemne to nie jest :-:)-:)-(
Karolinusia,ja ,jak się ostatnio ze mnie lało,to używałam tamponów,chociaż nie wiem,czy dobrze robiłam,tzn.na początku podpaski,ale czułam się niekomfortowo,więc zaryzykowałam tampony na własną rękę,bo też nie wiedziałam,czy można i było o.k :tak::tak::tak:
U mnie już na szczęście po @,czy co to było:confused::confused::confused:,Abejka miała rację,trwało to lekko ponad tydzień i mam nadzieję,że szybko nie wróci :-D:-D:-D:-D:-D

Ja na szczęśie hemoroidów nie mam,ale domyślam się,że przyjemne to nie jest :-:)-:)-(
Karolinusia,ja ,jak się ostatnio ze mnie lało,to używałam tamponów,chociaż nie wiem,czy dobrze robiłam,tzn.na początku podpaski,ale czułam się niekomfortowo,więc zaryzykowałam tampony na własną rękę,bo też nie wiedziałam,czy można i było o.k :tak::tak::tak:
U mnie już na szczęście po @,czy co to było:confused::confused::confused:,Abejka miała rację,trwało to lekko ponad tydzień i mam nadzieję,że szybko nie wróci :-D:-D:-D:-D:-D

dzięki za odp. spróbuję.

a na marginesie tak lekuchno....wiesz jaki jest najlepszy sposób żeby TO nie wróciło....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja byłam dziś u gina... wszystko okej...wziełam receptę na tabsy (bede brała pierwszy raz w życiu) ale musze czekać na @, bo jeszcze nie mam... dała mi jeszcze miesiąc i jak się wielmożna @ nie pojawi to coś na wywołanie dostanę:eek:

u mnie @ to fałszywy alarm:-p teraz tylko czekam do stycznia by nie dostać bo umówiłam się na założenie miereny:tak: a tak to musiałabym czekać na następny cykl:confused2:

U mnie @ nie ma, no ale ja karmię piersią.

Azalii nie wykupiłam (Abejka ile azalia kosztuje?), cały czas się zastanawiam, czy się "truć" i tak nie mam czasu i siły na działanie :-p

reklama
Do góry