monisia1979
Fanka BB :)
tutaj jest za darmo - w PL jesli sie dobrze orientuje wraz z zabiegiem wszczepienia ok 900zl.
Ciekawe,kiedy u nas antykoncepcja będzie za darmo,chyba tego nie doczekamy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tutaj jest za darmo - w PL jesli sie dobrze orientuje wraz z zabiegiem wszczepienia ok 900zl.
Ciekawe,kiedy u nas antykoncepcja będzie za darmo,chyba tego nie doczekamy.
najpierw chciałam napisać, że kiedy ojca dyrektora zabraknie, ale po głębszym zastanowieniu się stwierdzam, że wtedy pewnie ustanowią go męczennikiem i zakażą wszelkiej antykoncepcji
Aga, zależy skąd Ci leci. Bo jeśli miesiączkowate, to nie pomogę, a jeśli z tej drugiej strony, to prawdopodobnie niezaleczony hemoroid, o którym mogłaś nawet nie wiedzieć, a który po prostu pękł.
Akurat bylam wczoraj u lekarza i pytalam o to samo;-)Nie mam hemoroidu,stwierdzil ze przyczyna lezy w tym ze nie wszystko jeszcze jest zagojone i w takim wypadku nalezy zazywac cos na latwe wyproznianie + rozmiekczenie stolca (za przeproszeniem). Wczesniej lekarka zapisala mi tylko laktuloze na regularnosc (i juz bylo lepiej) a wczoraj dostalam trunek na rozmiekczenie (wogole przy zalatwianiu w pewnym momencie mialam wrazenie jakby zaraz mi mialo O rozerwac..). Mam kuracje na 28 dni i jesli to nie zalatwi sprawy beda dalej badac..Gemelo - dobre .
Kobietki a ja mam pytanie... Nie przeglądam tego akurat wątku regularnie,więc może o tym pisałyście.
Ale cholender jestem dziś mocno zaniepokojona. Załatwiając grubszą potrzebę zauważyłam krew.. taką czerwoną, czystą krew...i to tylko po "wysiłku"
Mayo - ale to u gina byłaś, tak?
QUOTE]
Agnieszka gina to widzialam tutaj 1 raz;-) W UK wszystko bada lekarz "rodzinny"(podwozie,brzuszki,gardla..).Wiem ze to mizernie brzmi ale taki maja systemNiemniej przebadal mnie ginekologicznie i O rowniez;-)
Mayo - ale to u gina byłaś, tak?
QUOTE]
Agnieszka gina to widzialam tutaj 1 raz;-) W UK wszystko bada lekarz "rodzinny"(podwozie,brzuszki,gardla..).Wiem ze to mizernie brzmi ale taki maja systemNiemniej przebadal mnie ginekologicznie i O rowniez;-)
No proszę, ale ważne,że skutecznie ;-)