reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

reklama
Gemelo - dobre :D.

Kobietki a ja mam pytanie... Nie przeglądam tego akurat wątku regularnie,więc może o tym pisałyście.
Ale cholender jestem dziś mocno zaniepokojona. Załatwiając grubszą potrzebę zauważyłam krew.. taką czerwoną, czystą krew...i to tylko po "wysiłku" Czytałam,że może byc to spowodowane aniemią -którą mam, albo hemoroidem,albo pęknięciem jakiegoś naczynka itd... kurcze, miałyście coś takiego?
Jestem wściekła,bo przełożyłam swoją wizytę u ginki z 10.12 na 7.01 - M.był w pracy i nie miałam z kim zostawić młodego... nic mi się nie działo,więc tak zdecydowałam,a teraz od wczoraj brzuch mnie pobolewa - coś jak na miesiączkę, noi ta krew... muszę się poobserwować czy to się powtórzy...:eek:

Aga, zależy skąd Ci leci. Bo jeśli miesiączkowate, to nie pomogę, a jeśli z tej drugiej strony, to prawdopodobnie niezaleczony hemoroid, o którym mogłaś nawet nie wiedzieć, a który po prostu pękł.

Gemelo - dobre :D.

Kobietki a ja mam pytanie... Nie przeglądam tego akurat wątku regularnie,więc może o tym pisałyście.
Ale cholender jestem dziś mocno zaniepokojona. Załatwiając grubszą potrzebę zauważyłam krew.. taką czerwoną, czystą krew...i to tylko po "wysiłku"
Akurat bylam wczoraj u lekarza i pytalam o to samo;-)Nie mam hemoroidu,stwierdzil ze przyczyna lezy w tym ze nie wszystko jeszcze jest zagojone i w takim wypadku nalezy zazywac cos na latwe wyproznianie + rozmiekczenie stolca (za przeproszeniem). Wczesniej lekarka zapisala mi tylko laktuloze na regularnosc (i juz bylo lepiej) a wczoraj dostalam trunek na rozmiekczenie (wogole przy zalatwianiu w pewnym momencie mialam wrazenie jakby zaraz mi mialo O rozerwac..). Mam kuracje na 28 dni i jesli to nie zalatwi sprawy beda dalej badac..:tak:
A tak wogole to juz po raz trzeci po kilku dniowej przerwie krwawie ale tym razem to wyglada naprawde na @ (bol brzuszka byl znajomy itp;-)) - to dobrze,zaczne brac tabsy anty:tak:Co do implantu..czytam i czytam i nadal nie wiem czy to dobry pomysl..w sumie nigdy nie mialam problemu z tabsami,zapominalska tez nie jestem..

Ostatnia edycja:
Mayo - ale to u gina byłaś, tak?

A co do tabsów czy implantów - my jeszcze nie pingamy się ;-) jakoś nie czuję fazy,jestem cholernie zmęczona wieczorem, z resztą M.też pada wieczorami na twarz. Muszę z moją ginką pogadać na temat zabezpieczenia, bo chcielibyśmy tak za jakiś czas-do dwóch-trzech lat mieć drugie dzieciątko. No więc zabezpieczyć się będzie trzeba jak na razie, zresztą nie wiem jak tam po mojej cc będzie wszystko się zrastało. Zobaczymy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry