reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

Co do wkładek to moja kuzynka zaszła w ciążę stosując takie zabezpieczenie i najgorsze było to że do 5 czy 6 miesiąca z nią chodziła, bo się wrosła w macicę i nie dało się jej wyciągnąć... Dopiero potem samoistnie wyszła. Wszyscy to uważaliśmy za cud i jej synkowi nic się nie stało na szczęście, ale ile strachu się najadła to jej...

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: O ludzie,dobrze,ze wszystko dobrze się skończyło,ale nerwów nie zazdroszczę,masakra jakaś :szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie tez było wznowienie plamienia, ale teraz mysle ze to juz koncówka, bo tylko taki śluz lekko podbarwiony krwia leci i to juz co raz mniej, takze dziewczyny głowa do góry...

Boze ja juz zapomniałam co to jest plamienie:tak::-D:-Dod 2 tyg spokój:tak:teraz czekam na @i mam nadzieje ze predko sie nie pojawi.Choć z drugiej strony mogłabym wtedy zacząć zazywac tabletki.We wtorek ide do ginma ciekawe co powie.Ja sięczuje ok ale w koncu sama sie nie oglądne;-):-D:-D

A mi się zbiera już na okres. Otworzyła mi się przepustnica w żołądku to raz, a dwa, że czuję lekki dyskomfort (bólem tego jeszcze nie można nazwać) w podbrzuszu - ewidentne u mnie oznaki zbliżającej się cioci w czerwonym porshe. Góra do tygodnia powinna się pojawić. Masakra.. ale z drugiej strony będę mogła sobie zaaplikować to nuva ring i przetestować go ;-)

a ja nadal nie wiem, czy to co mi "leci" to @ czy połóg się uwstecznił jakoś. Nie jest to plamienie, jest to normalna krew jak przy @ trwa to już tydzień, trochę długo jak na @ u mnie:eek:
bez sensu

karolinusia wiesz kiedyś czytałam że jeśli kobieta w połogu przestaje krwawić a za moment znowu zaczyna to znaczy że trzeba się bezwarunkowo zgłośić na kontrolę do gina.

reklama
a ja nadal nie wiem, czy to co mi "leci" to @ czy połóg się uwstecznił jakoś. Nie jest to plamienie, jest to normalna krew jak przy @ trwa to już tydzień, trochę długo jak na @ u mnie:eek:
bez sensu
ja tez miala dluzej niz okres i mocniej- ale wydaje isie e to okres bo to krew cysta a lecial mi czysty śluz i juz przestało leciec:-p:-p:-p a wizyte u gina mam w czwartek

Do góry