reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

asienka_r, super że wszystko w porządku

a ja od początku nie czułam tych szwów wewnętrznych, może dlatego że zewnętrzny mi dopiekł. I tak się zastanawiam czy one tam jeszcze są czy nie, ale nie mam odwagi tam szperać:sorry:
jak by Ci się rozpuściły to byś zauważyła na podpasce

smaruje blizne na kroczu tym żelem i mnie tez piecze strasznie

reklama
Elka- mnie przy ściaganiu szwów po cc nic nie bolało. Jest takie uczucie ciągnięcia,ale trwa sekundę - do zniesienia. Ginka do końca połogu odradzała raczej moczenie się w wannie - prysznic jak najbardziej,ale nie za gorący.

A wiecie co- cholender. Jakiś czas temu pisałam,że moje krwawienie ustało. I tak było przez kilka dni,a teraz znów jest tak jakbym miała końcówkę okresu... nie mocne,ale jednak podpaska musi być,bo wkładka nie wystarcza...

A wiecie co- cholender. Jakiś czas temu pisałam,że moje krwawienie ustało. I tak było przez kilka dni,a teraz znów jest tak jakbym miała końcówkę okresu... nie mocne,ale jednak podpaska musi być,bo wkładka nie wystarcza...

też tak miałam, nawet myslalam, ze juz dostalam miesiaczke, ale minelo kilka dni dosłownie i całkiem przestałam juz krwawic

Asheara spróbuj sama wyciągnąć... lusterko, dobra lampka, pęseta, wykałaczka i wygodna pozycja... ja tez się bałam że jakaś piguła nie będzie zbyt delikatna więc sama sobie poradziłam...

Ja tak jak catedra lusterko dobre światło pęseta nożyczki zdezynfekowane....
Miałam dwa jeden wyciągnełam palcami tylko najpierw rozplątałam supełek, a drugi przeciał mi ma i wyciągnął, nic nie bolało....

Elka- mnie przy ściaganiu szwów po cc nic nie bolało. Jest takie uczucie ciągnięcia,ale trwa sekundę - do zniesienia. Ginka do końca połogu odradzała raczej moczenie się w wannie - prysznic jak najbardziej,ale nie za gorący.
uff już jestem po ściągnięciu i faktycznie prawie nic nie bolał:-Da jaka radość i samopoczucie dobre że już ich nie ma:-D:-D:-D co do kąpieli to mogę siedzieć w wannie ale nie napuszczać wody tylko taki prysznic na siedząco;-)

Asheara spróbuj sama wyciągnąć... lusterko, dobra lampka, pęseta, wykałaczka i wygodna pozycja... ja tez się bałam że jakaś piguła nie będzie zbyt delikatna więc sama sobie poradziłam...

Ja tak jak catedra lusterko dobre światło pęseta nożyczki zdezynfekowane....
Miałam dwa jeden wyciągnełam palcami tylko najpierw rozplątałam supełek, a drugi przeciał mi ma i wyciągnął, nic nie bolało....

Probowalam ale na nic sie to zdalo. Sa poprostu zbyt gleboko, w lusterku ich praktycznie nie widze, swiatlo nie pomaga, moge je jedynie palcem wymacac a tak na slepo ich wyjac tez nie daje rady :-( Czuje jakby mi tam wszystko powrastalo :shocked2: Wizyta u gina juz za niecale 2 tygodnie moze on tam oblooka co i jak ...

Probowalam ale na nic sie to zdalo. Sa poprostu zbyt gleboko, w lusterku ich praktycznie nie widze, swiatlo nie pomaga, moge je jedynie palcem wymacac a tak na slepo ich wyjac tez nie daje rady :-( Czuje jakby mi tam wszystko powrastalo :shocked2: Wizyta u gina juz za niecale 2 tygodnie moze on tam oblooka co i jak ...

Asheara a nie możesz iść na izbę przyjęć do szpitala w którym rodziłaś? U nas się tak robi - tam się przychodzi na zdjęcie szwów...

reklama
idz do szpitala takjak ja lub do gina

Do góry