reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

mi paczka podpasek idzie w ciągu 2dni jak tak dalej pójdzie to zbankrutuje :-D
we wtorek minie 2tygodnie o mam nadzieje że przest:-Dane juz krwawić bo jaknie to inaczej wykupie wszys:-Dkie paczki podpasek w kiosku :-D

reklama
ja malutko krwawie ale co chwile mieniam podpaski- jakos mam taką manie higieniczną.... zawsze uzywalam tamponów i nic na zewnąrz mi nie wypływało- jakos nie lubie miec "brudów" miedzy nogami:dry:
mi idzie paczka podpasek(20szt) w jeden dzien abo zase na drugi coś zostanie ale rzadko:sorry2:

Abeja- właśnie oglądałam wczoraj Rozmowy w Toku- kurcze nie zdawałam sobie sprawy, że rozstępy mogą aż tak wglądać... Moje może nie należą do przyjemnych,ale są do zniesienia. Ale ten mąż, który wypowiadał się jako ostatni - rewelka, świetne podejście i dziewczyna też b. pozytywne nastawienie miała - ale na to składa się kilka elementów przecież... W każdym bądź razie byłam w szoku oglądająć "RwT"

Jej... jak tak Was czytam to sie zaczynam zastanawiac czy ja jestem aby napewno normalna :-p ...
u mnie juz 4 tygodnie praktycznie po porodzie i dalej krwawie...
no i jeden szew wciaz jest nierozpuszczony...
i boli spojenie lonowe -.-

Dziewczyny a ile kosztuja te masci???

mnie tez boli:-p
a i połozna mi zdjęła niby ropuszczalne szwy- i ślepota jeden mi zostawiła jeszcze- musze po nią zadzwnoić:wściekła/y::wściekła/y:

najlepsze ze tylko jeden mi sciagnela i powiedziala ze gotowe to jej powiedzialam ze glebiej jeszcze sa to dopiero zajrzala:sorry2: a potem sie okazało jak poszła e ejszcze jeden zostawiła w środku:sorry2::sorry2: co za babsko:dry::dry:

u mnie 2 tyg. minęło w środę i tez już malutko krwawie a w zasadzie plamię... niech już to nie wraca... a szwy, to mi wypływają na podpaskę, mam nadzieje, że wszystkie, bo nie chcę żeby mi je ktoś wyciągał...

Petinko u Ciebie to zrozumiałe, że przez tak długi czas potrzebowałas towarzystwa, ja po CC jak 4 dni leżałam to tez cieszyłam się, ze mam towarzyszkę na sali...

No u mnie tez jakby krwawienie ustaje..Jesli chodzi o "fikanie" to chyba nawet po tych 6 tyg bede miala blok..Mam szew od P do O i narazie nic - nawet opuchlizna nie schodzi,chociaz polozna mowi ze wszystko "czyste i ladnie sie goi". Do tego hemoroid wewnatrz O..:no::zawstydzona/y::sorry2:i spojenie lonowe mnie nawala:-(Pocieszam sie ze dopiero 12 dni minelo to nie mam sie co cudow spodziewac..ale jednak..:sorry2:

reklama
Ja po porodzie mam tak że nie czuję że chce mi się siku... :eek: A jak się długo wstrzymuje to namnażają się bakterie, nie? Czasem po nocy nie robiłam siku i dopiero około pory obiadowej mi się przypominało że przecież nie byłam :szok::szok:
Chyba się przez to nabawiłam infekcji dróg moczowych, a przynajmniej cewki, bo piecze i teraz wydaje mi się że chce mi się siku a leci kropelka... Najgorsze jest to że nie do końca jeszcze kontroluję się kiedy mam pełny pęcherz na tyle że już musi się opróżnić, i czasem lecę na łeb i na szyję do wc a i tak popuszczę :dry::-(

No i teraz nawet jak myję ręce to popuszczam te kropelki bo ich nie potrafię powstrzymać i piecze przy tym okropnie :-:)-(
W ciąży można było brać urosept, teraz jak karmię piersią to też mogę? W sumie już wzięłam dwie tabletki bo nie mogę wytrzymać, mam nadzieję że Ani to nie zaszkodzi :-:)-:)-(

Do góry