reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

no i lipa :-( ogólnie to źle spojrzałam. norma fibrynogenu jest 1-4, dwa tygodnie temu miałam 5,26, a dziś mam 5,58. lekarz mówił, że jak będzie powyżej 600mg, czyli powyżej 6, to mamy dziś dzwonić, a jak nie, to jutro do gabinetu się przejechać. no więc czekamy do jutra. po południu się dowiem, co i jak.

reklama
no i lipa :-( ogólnie to źle spojrzałam. norma fibrynogenu jest 1-4, dwa tygodnie temu miałam 5,26, a dziś mam 5,58. lekarz mówił, że jak będzie powyżej 600mg, czyli powyżej 6, to mamy dziś dzwonić, a jak nie, to jutro do gabinetu się przejechać. no więc czekamy do jutra. po południu się dowiem, co i jak.
nie jest tak źle ,sama widzisz że lekarz zakładał powyżej 6, więc uszka do góry będzie dobrze :-*

daizee jesteśmy z toba może to nawet lepiej jak masz taki wynik i chcą cię dać do szpitala co?? zawsze trzeba widzieć cos pozytywnego w tych negatywnych rzeczach.

nie, no spoko, dobrze, że lekarz się o mnie troszczy. inny to by pewnie machnął ręką. tylko to czekanie mnie dobija. dziś już mi się śniło, że czop mi wypadł, ale niestety nic na to nie wskazuje.

Daizee fakt czekanie jest dobijające czasem. Człowiek siedzi i się stresuje często niepotrzebnie. Będzie dobrze - trzymam kciuki :tak::happy:

A ja dziś u urologa - wyniki na szczeście sie poprawiły (terz ponad tydzień czekałam). Bakterie co prawda jeszcze są no ale już nie ponad 3000 tylko 300 a to różnica i to spora. Także cieszę sie bardzo. Ogólnie powiedział, że mogę bezpiecznie już rodzić. Moja Ginka na urlopie - dziś poszłam kontrolnie tylko do położnej na ciśnienie i ważenie - wszystko ok. A Ginka kazała mi jechac na IP na kontrolę jak jej nie będzie - tylko trochę się boję bno nie wiem co mam tam powiedzieć, do terminu jeszcze 6 dni w sumie nic niepokojącego nie zauważyłam a nie umię kłamać. :no:

Daizee,no pewnie,że lepiej jak sie gin interesuje,niż miałby sprawę olewająco traktować:tak::tak::tak:
kms-może,po prostu powiedz,że masz skurcze????

A ja też już po ktg,wszystko w porządku,lekarz powiedział,że na chwilę obecną porodu nie widać,ale za godzinę się to może zmienić.W każdym razie szyjka jeszcze w miarę twarda,a ta krew ,to czop,no i cały czas mam ją na wkładkach.Gin powiedział,że jak nie urodze,to zaprasza w piątek na kolejne ktg:tak::tak::tak:

A ja też już po ktg,wszystko w porządku,lekarz powiedział,że na chwilę obecną porodu nie widać,ale za godzinę się to może zmienić.W każdym razie szyjka jeszcze w miarę twarda,a ta krew ,to czop,no i cały czas mam ją na wkładkach.Gin powiedział,że jak nie urodze,to zaprasza w piątek na kolejne ktg:tak::tak::tak:

ja usłyszałam że szyjkę mam miękką ;-)
czyli odchodzi nam czop wodnisty:eek: chyba tak miała Kluska??
ja tez jak nie urodzę do piątku to jadę rano na ktg-będę o Tobie myślała;-):-)

reklama
Daizee,no pewnie,że lepiej jak sie gin interesuje,niż miałby sprawę olewająco traktować:tak::tak::tak:
kms-może,po prostu powiedz,że masz skurcze????

to samo ja dziś usłyszałam od swojego gina heheh tylko w sumie nie wiem co z moją szyjka czy jest twarda czy grom cie wie jaka no i nie zauważyłam żeby mi ten czop odchodził..fakt że od pewnego czasu zauważyłam taką "mazię" na bieliźnie ale chyba to nie ten czop...sama niewiem hm...

Do góry