reklama
Mayo spokojnie ,może samo się rozkręci,jak nie seks to pij hebatke z liści malin ,
jedz ananasy może coś pomoże , chodzenie po schodach i mycie okien też może pomóc;-);-);-)
Ja właśnie wróciłam z wizyty , ciśnienie 120/80 cuuuuuuuuuuuud mocz ok, szyjka jeszcze zamknięta doktor mówi że raczej wcześniej nie urodze , tętno małej ok.
Od początku ciąży na plusie 8,5 kg ale potem 3 schudłam więc razem plus 11,5 kg ostatnio niestety stopy mi spuchły ale learka mówi że nie jest źle..Już wizyt nie mam , u nas w terminie porodu trzeba się na oddział zgłosić i już się do finiszu zostaje ,Więc do 23 mam jeszcze troche odpoczynku
jedz ananasy może coś pomoże , chodzenie po schodach i mycie okien też może pomóc;-);-);-)
Ja właśnie wróciłam z wizyty , ciśnienie 120/80 cuuuuuuuuuuuud mocz ok, szyjka jeszcze zamknięta doktor mówi że raczej wcześniej nie urodze , tętno małej ok.
Od początku ciąży na plusie 8,5 kg ale potem 3 schudłam więc razem plus 11,5 kg ostatnio niestety stopy mi spuchły ale learka mówi że nie jest źle..Już wizyt nie mam , u nas w terminie porodu trzeba się na oddział zgłosić i już się do finiszu zostaje ,Więc do 23 mam jeszcze troche odpoczynku
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Ja też miałam cesarskie cięcie. Po 12 godzinach usiadłam a po kolejnych dwóch wstałam. Drugiego dnia miałam angielke z masłem na śniadanie, na odbiad zupa , kolacja juz normalna. Żadnych bóli głowy nie miałam ani nic takiego. Cewnik oczywiście miałam zakładany. Minął tydzien od porodu i jedyne co mnie martwi to mam co jakis czas jakiś dziwny ból w w środku pochwy takie jakby skurcze. Czy to macica się obkurcza?Mieliście coś takiego po cesarce?
monisia1979
Fanka BB :)
mayo,nie denerwuj sie,może do poniedziałku coś ruszy,z całego serca Ci tego życzę
Dentico,dobrze,że ciśnienie dobre i w ogóle wszystko o.k
A ja też po wizycie się melduję.Generalnie nic nowego.
Ciśnienie 130/70.Wyniki morfologii i moczu dobre.
Mam strasznie dużą rozbieżność miedzy wymiarami,tzn.z wymiarów brzuszka powinnam urodzić 19 października,a z nóżki 17 listopada.także coraz lepiej,ale gin kazał sie trzymać terminu wg pierwszego usg,czyli wciąż 29 października.Zresztą potem,jak zobaczył opuchniete kończyny i zaczął mi brzuch macać,to powiedział,że poród się zbliża i będzie na dniach,także sama nie wiem,a Dzidzia i tak wyjdzie,kiedy zechce
Dentico,dobrze,że ciśnienie dobre i w ogóle wszystko o.k
A ja też po wizycie się melduję.Generalnie nic nowego.
Ciśnienie 130/70.Wyniki morfologii i moczu dobre.
Mam strasznie dużą rozbieżność miedzy wymiarami,tzn.z wymiarów brzuszka powinnam urodzić 19 października,a z nóżki 17 listopada.także coraz lepiej,ale gin kazał sie trzymać terminu wg pierwszego usg,czyli wciąż 29 października.Zresztą potem,jak zobaczył opuchniete kończyny i zaczął mi brzuch macać,to powiedział,że poród się zbliża i będzie na dniach,także sama nie wiem,a Dzidzia i tak wyjdzie,kiedy zechce
Eli, ja sobie nie wyobrażam basenu kiedy jeszcze nic nie czuję, a kilka godzin przecież się nic nie czuje. Zarówno w trakcie cc jak i po. Byłabym zasikana po pachy
Lenka, całkiem możliwe aczkolwiek trudno powiedzieć jaki masz ten ból. Czujesz go najczęściej jak karmisz czy kiedy indziej?
Lenka, całkiem możliwe aczkolwiek trudno powiedzieć jaki masz ten ból. Czujesz go najczęściej jak karmisz czy kiedy indziej?
lenka 2910
Zaangażowana w BB
Nie karmię piersią ale odciągam pokarm i faktycznie wtedy najczęściej zaczyna boleć. Ale i w ciągu tych przerw gdy nie odciągam też co jakiś czas zaboli.
smerfi1986
Fanka BB :)
ja trzymam i współczuję nerwów z powodu opieki medycznejHejka,
Mam nadzieje ze wszystko rozwiaze sie samo jeszcze do poniedzialku..Trzymajcie kciuki,please!
to super wieściJa właśnie wróciłam z wizyty , ciśnienie 120/80 cuuuuuuuuuuuud mocz ok, szyjka jeszcze zamknięta doktor mówi że raczej wcześniej nie urodze , tętno małej ok.
monisia, usg nie jest chyba zbyt dokładne więc wymiarami się nie przejmuj. Dobrze, że wszystko ok. Teraz już dziecko donoszone więc możesz rodzić
reklama
AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Mayo bidulko, na szczęście niebawem ta nerwówa się skonczy- życzę oby jak najszybciej, bo z tymi szpitalami, położną itd to rzeczywiście kosmos... Wogóle to obmacywanie przez położną i te jej wywody na temat wzrostu dzieciątka hmmm dziwna rzecz... ale masz być silna i wytrzymać tyle ile trzeba, a już niewiele zostało!
Dentico, Monisia - dobrze,że wszystko OK.
Monisia - dokładnie i tak wyjdzie kiedy zechce Więc spokojnie!
Dentico, Monisia - dobrze,że wszystko OK.
Monisia - dokładnie i tak wyjdzie kiedy zechce Więc spokojnie!