AgnieszkaKRK31
Mamuśka dwóch urwisków.
Coruja - trzymaj się dzielnie i szybkiego porodu życzę!
KMS - jak po wizycie??
KMS - jak po wizycie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze ze masz fajnego gina,ktory dba o Twoje badania i malenstwoTak jak myślałam-jutro na oddział.. Mam mało wód, gin powiedział, że jeszcze nie jest ich za mało, ale za 2-3 dni może już być, dlatego woli mnie mieć pod kontrolą..
Tak jak myślałam-jutro na oddział.. Mam mało wód, gin powiedział, że jeszcze nie jest ich za mało, ale za 2-3 dni może już być, dlatego woli mnie mieć pod kontrolą.. Jeśli przez ten czas urodzę, to fajnie, jeśli nie, to wywołanie.. eh.. :-( Ale przynajmniej będę miała pewność, że z Młodą wszystko ok (przez ostatnie 2 tyg przybrała tylko około 100 gramów). Ach i szyjka nie chce mi się skracać (ma 2 cm), jedynie trochę się rozwiera od tylnej strony i Mała napiera tam mocno główką, dlatego mnie tak boli krzyż..
![]()
to już jutro... bądź dobrej myśli!Ja mam sie zglosic do szpitala w srode rano (3 dni po terminie) ale mam obawy po tych ostatnich akcjach czy moge zaufac sluzbie zdrowia w UKZeby nie skonczylo sie tak jak w 38tc na "obmacaniu" brzucha,zmierzeniu cisnienia i badaniu moczu bo mnie szlag trafi..
![]()
Widzę dziewczyny że każdy z lekarzy już postanawia działać w naszych tematach odnośnie porodu mój mnie wczoraj na wizycie zaskoczył!!!!!!
Stwierdził że "zrobi mi rozwarcie na 2 cm" bolało jak cholera jasna ale mam rozwarcie, stwierdził że mam już niedługo termin (na 17.10) i nie chce żebym się męczył i zadziałał...
Guziczek aż ciarki mnie przeszły po twoim poście , choć wiem że takie masaże często pomagają lecz do najprzyjemniejszych nie należą
Amelkowa byle do czwartku![]()