reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u gin, zdjęcia USG, mama w połogu.

Pszczółko samo krocze jako krocze to nie bolało mnie, tylko te nacięcie troszke. Ta skóra.Bolało bardo krótko, zresztą przy dziecku czas szybko leci i nawet się nieobejżałam jak przestało boleć.

Elka67 mam taki płyn właśnie z kory dębu.

reklama
ja korę z dębu stosowałam przy hemoroidach i przy gojeniu się pomaga rzeczywiście.

a szukałam dziś balsamu musteli i jest jakiś balsam na rozstępy (nie ten regenerujący po porodzie), który też stosuje się na blizny

Cześć dziewczyny :tak: , ja miałam nadprogramowe usg i moje pierwsze ktg w szpitalu. Z małą wszystko ok, waży już ok 3150g lekarka powiedziała że pewnie jeszcze z 300-400 g może przytyć i główke ma na 37tydz a nogi 39!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled:, najpierw myślała źe rączka to nóżka a tu nóżka długośna pod żebrami. Jak siedze na krześle to zawsze mi te stópki pcha w żebra a co będzie za 2 tyg?????????:dry::dry::dry:
A na ktg 2 proste linie , bo skurczy brak a rano mała śpi i nie zamierzała się uaktywniać , lekarz przesuwał ją z jednej strony na drugą a ona 30 min i nic uparciuszek-mały śpioszek, bardzo dobrze musi mieć silny charakter:cool2:

ja korę z dębu stosowałam przy hemoroidach i przy gojeniu się pomaga rzeczywiście.

a szukałam dziś balsamu musteli i jest jakiś balsam na rozstępy (nie ten regenerujący po porodzie), który też stosuje się na blizny

też musze nabyć ten balsam choć w sumie mam tylko 2 lub 3 jasne rozstępy a sądziłam że mi cały brzuch potnie, ale tak myśle że po tym regeneracyjnym skóra szybciej dojdzie do siebie:tak:

Ja kupiłam ten balsam, wiezie go do mnie kurier... Intensywny na rozstępy coś tam Mustela.
Na samym dole brzucha wyszły mi dwa, brzydkie czerwone... poazywałam dzisiaj mojej kosmetyczce nawet... ciekawe czy zadziała...

Ja początkowo myślałam, by kupić ten regenerujący, ale opis działania tego intensywnego na rozstępy jakoś bardziej mnie przekonuje. Jeszcze decyzja nie podjęta:happy:

A co do tej blizny, coś mi świta że dziewczyny mówiły o maści Cepan? Czy ona była na coś innego i pokręciłam?

reklama
Wlasnie mnie takie fajne skurczyki lapia,na plecy promieniuja i chwale sie mojemy M a on na to -" Ty sie poloz a nie mi obiad szykujesz "(bo dopiero biedny z pracy wrocil) a ja na to ze "nie,chce sie ruszac - bo jeszcze przejda":-D
Super czyli już niedługo :-):-)

Kinguś NPR??? (szyjka;-))
Dokładnie;-);-)

Cześć dziewczyny :tak: , ja miałam nadprogramowe usg i moje pierwsze ktg w szpitalu. Z małą wszystko ok, waży już ok 3150g lekarka powiedziała że pewnie jeszcze z 300-400 g może przytyć i główke ma na 37tydz a nogi 39!!!!!!!!!:baffled::baffled::baffled:,
Super, że wszystko dobrze a długich nóżek pozazdrościć :-D:-D

Do góry