U nas tezMy też byliśmy w przychodni. U nas przychodnia dla dzieci zdrowych jest oddzielona od tej dla chorych i ma osobne wejście. Elementem wspólnym jest personel...
reklama
My też byliśmy w przychodni. U nas przychodnia dla dzieci zdrowych jest oddzielona od tej dla chorych i ma osobne wejście. Elementem wspólnym jest personel...
u nas też, ale zauważyłam że to tylko teoria;-)
natalia_eg
Fanka BB :)
U nas jest dokładnie to samo, niestety sama teoria. Wczoraj zadzwoniłam do przychodni i sama się upomniałam o wizytę patronażową, okazało się, że lekarz chciała przyjść dopiero w przyszłym tygodniu, ale będzie już jutro
Alice_1
To chyba w teorii ładnie tak brzmi. Nas umówiła położna z przychodni na przyszłą środę dopiero. A sama to nawet nie przyszła tylko przez tel. się zapytała czy mam jakieś pytania...
Anastazzja
Gabryś! odlep ten opatrunek! rany lepiej się goją jak ma do nich dostęp powietrze mi np. po cesarce plaster oderwali po 12 godzinach właśnie z tego powodu 3mam kciuki za wizytę!!
Buuuuuu mój Kasinek nie wrócił jeszcze do wagi urodzeniowej. Urodziła się 3860g, w szpitalu spadłam mi do 3500g i w 16 dobie waży 3820g. Byłam taka dumna, że na cycku z kapturkiem to kapturkiem ale cycku i dupa ;( Muszę dokarmiać po dzisiejszej wizycie.
Oceanica - a jak karmisz? W sensie - na początku karmienia leci takie wodniste mleko i jak się robi gęstsze to dziecko czasem nie chce dalej ssać (bo się męczy), a wtedy mamy często zmieniają pierś. I czasami przez to dzieci nie przybierają...
My już po
Pępek odpadł podczas wizyty, hurra!! mam go dalej przemywac jeszcze, ale poza tym wszystko z nim dobrze
pani doktor pochwaliła Amelke, ze jest bardzo ruchliwa, ładna, i ze trzyma mocno głowę
waga przy wpisie ze szpitala 3100g, a dzis 3740g :O
a minęło tylko 12 dni
powiedziala, ze dziecko powinno miesięcznie przybywać ok. 700g, ale skoro tak dużo przybyła to niech jej bedzie, zobaczymy co dalej na następnej wizycie
kurcze, nie widzę po niej by tyle przytyla
moze poszło jej w tyłek, po mamusi
Pępek odpadł podczas wizyty, hurra!! mam go dalej przemywac jeszcze, ale poza tym wszystko z nim dobrze
pani doktor pochwaliła Amelke, ze jest bardzo ruchliwa, ładna, i ze trzyma mocno głowę
waga przy wpisie ze szpitala 3100g, a dzis 3740g :O
a minęło tylko 12 dni
powiedziala, ze dziecko powinno miesięcznie przybywać ok. 700g, ale skoro tak dużo przybyła to niech jej bedzie, zobaczymy co dalej na następnej wizycie
kurcze, nie widzę po niej by tyle przytyla
moze poszło jej w tyłek, po mamusi
reklama
Strzyga jedno karmienie jeden cycek i teraz np trwało to godzinę. Jak zasypia to przebudzam. Dokarmiać drugim? Nie wiem co robię nie tak. Dostaje 8-10 razy dziennie. Najkrócej 30 minut. I zawsze z jednej. I nie chce mi przytyć kurczak :-(