diablica3010
mama na cały etat
czy któreś dziecko ma nie daj Bóg kolke? pytam bo sama miałam z nią straszne przejścia i z chęcią pomogę matkom z dziećmi cierpiącymi na ten problem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moj ma czasem. z checia skorzystam z poradyczy któreś dziecko ma nie daj Bóg kolke? pytam bo sama miałam z nią straszne przejścia i z chęcią pomogę matkom z dziećmi cierpiącymi na ten problem.
w pl chyba trzeba chodź dla mnie te kontrole bioderek sa ździebka naciągane. w fr przy Marcelku pierwsza kontrole bioderek miałam zalecana jak mial 4 miesiące. a teraz przy Danielku w ogóle nie będzie usg bioderek. tylko pediatra ręcznie ocenia czy nie ma jakiejś nieprawidłowości jeśli cos go zaniepokoi to dopiero wtedy wysyła na usg.pytanie za 100 pkt- czy bioderka usg trzeba robić w określonym czasie życia maluszka?
ból brzucha nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia ani zielona kupa ( jeśli pijesz koper włoski to moze byc od tego) ale ty jesteś mama i to ty zaprowadzasz dziecko do szczepienia. masz prawo przesuwać bez pytania sie o zgodę. jak będziesz pewna ze chcesz isc zaszczepić to pójdziesz.chciałam rpzełozyć póki nie unormuje się, nie wyjasnie kwestia bólu brzuszka i zielonych kupek.Zastanawiam się tylko czy takie zielone kupki sa podstawą do przełożenia szczepienia o troszke
Ja jestem zwolenniczką szczepień ale jak dziecko jest zdrowe i nie ma dolegliwości które mnie nie pokoja
w pl chyba trzeba chodź dla mnie te kontrole bioderek sa ździebka naciągane. w fr przy Marcelku pierwsza kontrole bioderek miałam zalecana jak mial 4 miesiące. a teraz przy Danielku w ogóle nie będzie usg bioderek. tylko pediatra ręcznie ocenia czy nie ma jakiejś nieprawidłowości jeśli cos go zaniepokoi to dopiero wtedy wysyła na usg.
i popatrzcie jakoś ten naród chodzi