reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty naszych maluszków (szczepienia, wymiary, konsulatacje, porady)

jak tak dziecko mi się preży, boli brzuszek to na tej podstawie poki choć troche mu nie przejdzie mogę przełożyć szczepienie?czasem ma zielone kupy, dziś kupka poszła na badanie

w jakim kontekscie pytasz? Czy odłozenie bedzie bezpieczne? Czy szczepienie odłozone bedzie przez wskazania medyczne? No bo Ty jako matka mozesz je oczywiście przełożyc - najlepiej znasz swoje dziecko i wiesz co dla niego dobre :tak:

reklama
w jakim kontekscie pytasz? Czy odłozenie bedzie bezpieczne? Czy szczepienie odłozone bedzie przez wskazania medyczne? No bo Ty jako matka mozesz je oczywiście przełożyc - najlepiej znasz swoje dziecko i wiesz co dla niego dobre :tak:
chciałam rpzełozyć póki nie unormuje się, nie wyjasnie kwestia bólu brzuszka i zielonych kupek.Zastanawiam się tylko czy takie zielone kupki sa podstawą do przełożenia szczepienia o troszke
Ja jestem zwolenniczką szczepień ale jak dziecko jest zdrowe i nie ma dolegliwości które mnie nie pokoja
Dziś byliśmy na usg przezciemiączkowym i wszystko ok:-)

Z tego, co gdzieś wyczytałam, to jednym ze sposobów jest podawanie np. delicolu. Jak pomaga, to znaczy, ze jest nietolerancja. U nas nie pomogło...

reklama
BioGaie daje raz dziennie 5 kropelek, Delicol 3kropelki do każdego karmienia tylko że jak mały je, a potem wypluwa i za 5minut dalej je, to nie daje znów Delicolu... tylko dopiero przy następnym karmieniu czyli za godzinę/ dwie :)

Do góry