reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
hej, ja juz po wizycie.
Mialam ktg, ale to dziwne sluchac serducha, bo ja naslu****e i modle sie, zeby dobrze bilo hehe
Pani doktor powiedziala, ze zapis idealny, skurczy brak :-)
Wyniki krwi ok i GBS ujemny, nie badala mnie juz dowcipnie...
Jak nie urodze to mam przyjsc za tydzien znow na ktg, ale to jak moj maz twierdzi- urodzimy 4.04
Jejku mierza Wam te miednice i kieruja na cc, ja to nigdy nie mialam mierzonej, wiec nawet nie wiem...
Mialam ktg, ale to dziwne sluchac serducha, bo ja naslu****e i modle sie, zeby dobrze bilo hehe
Pani doktor powiedziala, ze zapis idealny, skurczy brak :-)
Wyniki krwi ok i GBS ujemny, nie badala mnie juz dowcipnie...
Jak nie urodze to mam przyjsc za tydzien znow na ktg, ale to jak moj maz twierdzi- urodzimy 4.04
Jejku mierza Wam te miednice i kieruja na cc, ja to nigdy nie mialam mierzonej, wiec nawet nie wiem...
Matko jedyna jakieś sprzężne... wtf To ja wolę nie wiedzieć. Raz przed samym -pierwszym- porodem mierzyli i tyle wiem.
madziolina - Ja to byłam badania dowcipnie w tej ciąży RAZ jak miałam pobraną próbkę do GBS Także wiesz.... źle nie jest
A ten 04.04 to fajna data... sama bym taką chciała ;-) To jak... umawiamy się? :-)
patuśka - pozostaje pogratulować, szczególnie tej wiedzy co i jak i kiedy. To jest coś, czego zazdroszczę wszystkim z terminem cc. To jak Ty kobitko wyglądasz?... masz dupkę jak piąstka hehe generalnie zazdroszczę... moja się rozlazła
madziolina - Ja to byłam badania dowcipnie w tej ciąży RAZ jak miałam pobraną próbkę do GBS Także wiesz.... źle nie jest
A ten 04.04 to fajna data... sama bym taką chciała ;-) To jak... umawiamy się? :-)
patuśka - pozostaje pogratulować, szczególnie tej wiedzy co i jak i kiedy. To jest coś, czego zazdroszczę wszystkim z terminem cc. To jak Ty kobitko wyglądasz?... masz dupkę jak piąstka hehe generalnie zazdroszczę... moja się rozlazła
madziolina_p
Matko jedyna jakieś sprzężne... wtf To ja wolę nie wiedzieć. Raz przed samym -pierwszym- porodem mierzyli i tyle wiem.
no to sie mozemu umowic! a jeszcze maz ma w weekend wolne, wiec by nie musial brac specjalnie, a i pepkowe z soboty na niedziele by zrobil, hehe maluszek i tak wyjdzie, kiedy bedzie mial chec!
A i dzis lekarka mowi- ma Pani przyzwolenie na porzadki wiosenne, a ja, ze ciagle sprzatam i cos robie i nawet po schodach na piate wchodze u dziadkow, wiec... mi na nic przyzwolenia nie trzeba!
patuśka
Akana, piękne porównanie Naprawdę nie wiem, po kim taka jestem, wszystkie kobiety z mojej rodziny jakoś sensowniej wyglądają... Wolałabym mieć normalne dupsko i rodzić normalnie, wtedy byłaby jakaś tam szansa, że poród będzie taki, jak np. miała Auliya, no a po cc mam pewność, że szału nie będzie.
Madziolina, to Cię zmierzą jak już się zacznie poród, albo i w ogóle. No bo jak masz normalne biodra, to po co mają Cię tak wcześnie mierzyć? A jak im przychodzi taki szkielet z napompowanym brzucholem... to aż oczy przecierają ;-) Super, że wszystko cacy na wizycie
Madziolina, to Cię zmierzą jak już się zacznie poród, albo i w ogóle. No bo jak masz normalne biodra, to po co mają Cię tak wcześnie mierzyć? A jak im przychodzi taki szkielet z napompowanym brzucholem... to aż oczy przecierają ;-) Super, że wszystko cacy na wizycie
Madziolina - otototo... tak zrobimy i tak będzie A co do porządków i schodów to ja to mam na co dzień i jakoś nie zanosi się by z tej okazji miało się cokolwiek ruszyć poza bólem nóg i pleców ;-)
patuśka - szał taki, że będziesz znała termin. Ja siedzę na bombie, a Hanka trzyma zapalnik
patuśka - szał taki, że będziesz znała termin. Ja siedzę na bombie, a Hanka trzyma zapalnik
Przypuszczam, że miednicę mierzą wtedy, gdy na oko widać, że może być za wąska, bo u mnie też nikt o mierzeniu nie wspominał (poprzednio, bo teraz i tak nie ma po co;-) )
Patusia - z cesarką też nie jest powiedziane - ja poprzednią miałam, jak to L-oka napisała "na naturalnych skurczach" (po 14godz na oksytocynie) i naprawdę dobrze wspominam. Po 7 godz już byłam na nogach, pokarm też miałam i ogólnie byłam w lepszym stanie niż wiele dziewczyn po sn. Także nie ma reguł. Teraz też tak sobie życzę (poza tymi 14 godz) ;-)
Patusia - z cesarką też nie jest powiedziane - ja poprzednią miałam, jak to L-oka napisała "na naturalnych skurczach" (po 14godz na oksytocynie) i naprawdę dobrze wspominam. Po 7 godz już byłam na nogach, pokarm też miałam i ogólnie byłam w lepszym stanie niż wiele dziewczyn po sn. Także nie ma reguł. Teraz też tak sobie życzę (poza tymi 14 godz) ;-)
reklama
P
polisia
Gość
ja po wizycie, mały jest ok. 3,6 kg, zdecydowanie do przodu z rozwojem, tak więc w weekend rodzę na 90%, mam się stawić i będzie cc. Mały jest mega oplątany, więc dłużej nie czekamy, mam nadzieję, rany nie może być inaczej, że będzie ok.
no i kciuki trzymajcie, aaaaaa!
no i kciuki trzymajcie, aaaaaa!