reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Witam,ja tak na chwilke po wizycie. Luteinka odstawiona,szyjka miekka,skrocona,rozwarcie 3cm,glowka pieknie wstawiona. Jutro ide na dzien otwarty w szpitalu w ktorym zamierzam rodzic..i pierwsze ktg. Ciekawe jakie skurcze mi wyjda?! A sa codziennie od kilku dni nieregularne...Pozdrawiam ze slonecznego Krk!

No wlasnie, wszystmie tak mialy rodzic w kwietniu, a tu ile juz w, marcu urodzilo! no prosze!
Bardzo prosze mi sie tu tak nie spieszyc!
A ja mam termin an 15.04, choc asystent ciazowy, ktory sobie sciagnelam na tel wskazuje mi 16.04 i tez mam takie przeczucie :-)

reklama
ja dziś miałam wizytę i gin pytał, czy chcę rodzić górą, czy dołem? ;-) powiedziałam, że górą. Nie chcę przechodzić tego, co przy Młodym, choć żałuję, że nie będę mogła zobaczyć jak to jest urodzić sn.
Dostałam jeszcze skierowanie na morfologię i mocz do zrobienia jutro i w czwartek wizyta. Terminu cc mi nie ustalił. Mam czekać na rozwój sytuacji i tyle.

Obawiam się tylko reakcji męża, ale w sumie to mój wybór.

Do góry