reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Byłam i ja na wizycie:) jest pęcherzyk, który ma 0,6cm. Za dwa tygodnie następna wizyta, mam nadzieję na serduszko. Karta ciąży założona :tak:

reklama
Dzięki Dziewczyny! Czy ja wiem czy taka duża ;-) taka akurat na ten tydzień ciąży :-) po cichu liczę, że tym razem moja dzidzia nie będzie taka duża jak pierwsza, bo córeczka urodziła się 4220 gr :> ale dopiero w III trymestrze tak wystrzeliła, do 24 tyg była akuart na swój "wiek". Chociaż posiadanie takiego dużego noworodka ma też swoje plusy :-)

hej kobietki ja juz po wizycie. ogólnie wszystko dobrze 8-9 tydzien dzidzia odpowiednio duza jak na wiek ciazy ale nie wiem dokładnie ile mierzy bo nie zapytałam.:crazy:guła ze mnie. wogóle to miałam tyle pytań do niej a o nic nie zapytałam wszystko mi z głowy wyleciało ze stresu. Ogólnie nie miałam jakiegoś szału po tej wizycie myślalm że w końcu p odetchnę i zacznę się cieszyc ale nie ojj chyba musze sobie w tej głowie poukładać inaczej bo jak tak dalej póójdzie to ja do kwietnia będę taka zestresowana . Dp Może też dlatego ze jeszze nie założyła mi karty ciąży powiedziała ze na następnej wizycie za 2 tygodnie. i wtedy tez zleci badania póki co nadal mam brać dhupaston tylko o jedna mniej i duzo odpoczywać.
no i zdjęcia też nie dostałam:-(

Najlepiej zapisz sobie pytania na kartce, ja tak robiłam, żeby w stresie o niczym nie zapomnieć

No to u mnie podobnie jak u wiatr&woda, byl tylko pecherzyk, wielkosciowo odpowiedni do wieku ciazy i nic wiecej. I tez wizyta za dwa tygodnie. Niby wiedzialam ze serduszka nie bedzie widac, ale myslalam ze chociaz zarodek. No trudno w pierwszej ciazy tez bylam w tym samym czasie i tez byl tylko pecherzyk a dwa tygodnie pozniej juz piekny zarodek z serduszkiem. Musze wierzyc ze tym razem tez tak bedzie, bo nic innego mi nie pozostaje.

gratuluje pęchęrzyków.

Marcia a w którym tygodniu jesteś?
Ja byłam 5t 5dni i też tylko pęchęrzyk widziałam,jak duży jest?

Lekarz ocenił moją ciążę na młodszą, wg. pęcherzyka to tak 3 tc, moooże niecały 4. To dlatego testy wychodziły mi blade. W sumie dziwne, bo owulację miałam normalnie 14 dc. 3.09 mam wizytę i też mam nadzieję, że będzie zarodek i serduszko :) jest też torbiel na jajniku, z którego wyszło jajo. Podobno normalne i za jakiś czas powinna się wchłonąć. Mam nie panikować:)

reklama
Do góry