wiatr&woda
Aktywna w BB
Byłam i ja na wizycie jest pęcherzyk, który ma 0,6cm. Za dwa tygodnie następna wizyta, mam nadzieję na serduszko. Karta ciąży założona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej kobietki ja juz po wizycie. ogólnie wszystko dobrze 8-9 tydzien dzidzia odpowiednio duza jak na wiek ciazy ale nie wiem dokładnie ile mierzy bo nie zapytałam.guła ze mnie. wogóle to miałam tyle pytań do niej a o nic nie zapytałam wszystko mi z głowy wyleciało ze stresu. Ogólnie nie miałam jakiegoś szału po tej wizycie myślalm że w końcu p odetchnę i zacznę się cieszyc ale nie ojj chyba musze sobie w tej głowie poukładać inaczej bo jak tak dalej póójdzie to ja do kwietnia będę taka zestresowana . Dp Może też dlatego ze jeszze nie założyła mi karty ciąży powiedziała ze na następnej wizycie za 2 tygodnie. i wtedy tez zleci badania póki co nadal mam brać dhupaston tylko o jedna mniej i duzo odpoczywać.
no i zdjęcia też nie dostałam:-(