reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

3 września mam drugą wizytę. Jeśli wszystko pójdzie gładko, tzn. będzie serduszko i wszystko będzie wyglądało prawidłowo, to 4.09 przyznam się w pracy, bo akurat jestem z kierowniczką na zmianie i pewnie nie wytrzymam;) Ona z resztą mnie już podpytywała i zagadywała o ciąży, tak, jakby podejrzewała, ale to było m-c zanim zaszłam.

reklama
To trzymam mocno kciuki, na pewno będzie dobrze - innej opcji nie ma ;-)

Ja też jestem bardziej zachowawcza po ostatnim poronieniu, zacznę się chyba na dobre cieszyć, jak brzuszek mi urośnie ;-)

1275513_541035335967632_1993306957_o.jpg

Jest jest jest! :-D 12 milimetrów Szczęścia i bijące,jak dzwon serduszko - 160u. /min. :-D
Ciąża,wg USG jest tydzień młodsza,niż wg ostatniej miesiączki,ale to ze względu na nie do końca regularne miesiączki i mam się tym nie martwić. ;-) Owulację miałam z lewego jajnika,czyli tak samo,jak na Zuzię i tętno powyżej tych 140,czyli ponoć Dziewczynkowe ,HoHo,Mężowy dopiero będzie miał, jak mu się Trzecia Babeczka w domu trafi. :-D
Na ten etap ciąży wszystko jest w porządku,dostałam stertę badań i od razu L4. :-D
Pani Doktor bardzo miła i młoda kobietka. :-) I mega wyraźny sprzęt usg - ponoć najlepszy w ZG. :-)

Kolejna wizyta 23. września. :-)

Załączniki

• 1275513_541035335967632_1993306957_o.jpg
    1275513_541035335967632_1993306957_o.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 92
Agutka-super wiesci widzę ze bardzo szczęśliwa jesteś i super. A następna wizyta przypada Ci w urodziny mojego meża. ciekawa teoria z tym dziewczynkowym tętnem pierwsze słyszę. Ciekawe czy sie sprawdzi.

reklama
Do góry