reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
Tymi odstającymi uszydłami nie ma się co przejmować. Nawet wczoraj gin mi mówiła, że maluszki lubią się w brzuszku bawić swoimi uszami i dlatego jak się rodzą, to mają często duże i odstające ;) Ale to potem powinno wrócić do normy :)

Jonasz jak się urodził miał uszy jak elf- kojarzycie? takie rożki na górze :D :D

hej!
Wlasnie wrocilismy do domu po wizycie.
Wszystko w porzadku, a bylam tak zestresowana, ze hej! Glupia jestem, tak sie zawsze stresuje!
Byl ze mna moj mezulek, patrzyl na monitor, dumny! Wszystko ok, serducho ok, moja szyjka ok, kazal przyjsc za miesiac, zeby moc bardzo dokladnie ocenic serduszko, bo bedzie dokladniej widac.
I oczywiscie moj maz pyta czy chlopak czy dziewczyna i Pan do niego, ze powie jak wszystko pomierzy.
Weszla jeszcze moja mama bo ja zawolalismy, ale ubaw!

I bedzie chlopak!

No to wspaniale :) Naprawdę super, że kolejna dzidzia dała się rodzince podejrzeć i zdrowo rośnie :D

dagmar na pierwszym zdjęciu z usg moja mała miała takie elfie uszko i się śmiałam, że to po tacie bo do dziś takie ma ;)

a tymczasem w końcu wrzucam zdjęcie małej z połówkowego :) w domu już w ramce :p DSCN4794.jpg

Załączniki

• DSCN4794.jpg
    DSCN4794.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 81
hej!
Wlasnie wrocilismy do domu po wizycie.
Wszystko w porzadku, a bylam tak zestresowana, ze hej! Glupia jestem, tak sie zawsze stresuje!
Byl ze mna moj mezulek, patrzyl na monitor, dumny! Wszystko ok, serducho ok, moja szyjka ok, kazal przyjsc za miesiac, zeby moc bardzo dokladnie ocenic serduszko, bo bedzie dokladniej widac.
I oczywiscie moj maz pyta czy chlopak czy dziewczyna i Pan do niego, ze powie jak wszystko pomierzy.
Weszla jeszcze moja mama bo ja zawolalismy, ale ubaw!

I bedzie chlopak!

Gratulacje :D samce wybijają się chyba na prowadzenie

dagmar na pierwszym zdjęciu z usg moja mała miała takie elfie uszko i się śmiałam, że to po tacie bo do dziś takie ma ;)

a tymczasem w końcu wrzucam zdjęcie małej z połówkowego :) w domu już w ramce :p Zobacz załącznik 595323

Bomba, ja mam serię zdjęć na przedpokoju i chyba te z poniedziałku eż w ramkę wsadzę a jak się dzidzia urodzi to zastąpię je "prawdziwymi" :D

reklama
Do góry