reklama
marcia331
Fanka BB :)
Madziolina gratuluje udanej wizyty i synka!!!! Juz nie pamietam dokladnie ale Ty chyba mialas przeczucie ze to chlopak tak?? Czyli jednak chlopaki gora w kwietniu.
ola10
No proszę kolejny chłopak a zapowiadał się kwiecień taki dziewczęcy. gratuluję wszystkim razem ogólnie i ob.y tak dalej zdrowo dzieciaczki rosły:-)
dagmar
Tymi odstającymi uszydłami nie ma się co przejmować. Nawet wczoraj gin mi mówiła, że maluszki lubią się w brzuszku bawić swoimi uszami i dlatego jak się rodzą, to mają często duże i odstająceAle to potem powinno wrócić do normy
![]()
Jonasz jak się urodził miał uszy jak elf- kojarzycie? takie rożki na górze
hej!
Wlasnie wrocilismy do domu po wizycie.
Wszystko w porzadku, a bylam tak zestresowana, ze hej! Glupia jestem, tak sie zawsze stresuje!
Byl ze mna moj mezulek, patrzyl na monitor, dumny! Wszystko ok, serducho ok, moja szyjka ok, kazal przyjsc za miesiac, zeby moc bardzo dokladnie ocenic serduszko, bo bedzie dokladniej widac.
I oczywiscie moj maz pyta czy chlopak czy dziewczyna i Pan do niego, ze powie jak wszystko pomierzy.
Weszla jeszcze moja mama bo ja zawolalismy, ale ubaw!
I bedzie chlopak!
No to wspaniale
Z
Zovita
Gość
hej!
Wlasnie wrocilismy do domu po wizycie.
Wszystko w porzadku, a bylam tak zestresowana, ze hej! Glupia jestem, tak sie zawsze stresuje!
Byl ze mna moj mezulek, patrzyl na monitor, dumny! Wszystko ok, serducho ok, moja szyjka ok, kazal przyjsc za miesiac, zeby moc bardzo dokladnie ocenic serduszko, bo bedzie dokladniej widac.
I oczywiscie moj maz pyta czy chlopak czy dziewczyna i Pan do niego, ze powie jak wszystko pomierzy.
Weszla jeszcze moja mama bo ja zawolalismy, ale ubaw!
I bedzie chlopak!
Gratulacje
Z
Zovita
Gość
dagmar na pierwszym zdjęciu z usg moja mała miała takie elfie uszko i się śmiałam, że to po tacie bo do dziś takie ma![]()
a tymczasem w końcu wrzucam zdjęcie małej z połówkowegow domu już w ramce
Zobacz załącznik 595323
Super fotki
dagmar
dagmar na pierwszym zdjęciu z usg moja mała miała takie elfie uszko i się śmiałam, że to po tacie bo do dziś takie ma![]()
a tymczasem w końcu wrzucam zdjęcie małej z połówkowegow domu już w ramce
Zobacz załącznik 595323
Bomba, ja mam serię zdjęć na przedpokoju i chyba te z poniedziałku eż w ramkę wsadzę a jak się dzidzia urodzi to zastąpię je "prawdziwymi"
reklama