dagmar
Fanka BB :)
Opowiem wam jeszcze o lekarzu do którego wyjątkowo poszłam wczoraj na badania. Jeśli chodzi o same badania to wykonał je bardzo dobrze i bardzo dokładnie, ale z uwagi na jego podejście raczej już do niego nie wrócę. Powitał mnie w drzwiach z rubasznym uśmiechem na twarzy i głębokim spojrzeniem w oczy i od razu rzucił się do całowania rączek. Podczas badania czułam się strasznie skrępowana, ponieważ cały czas ręcę latały mu po moich nogach. Nie przepuścił żadnej okazji żeby mnie po nich głaskać i wydaje mi się, że miał z tego perwersyjną radość. Podczas robienia USG przez brzuch nie pozwolił mi się ubrać i leżałam przed nim naga od pasa w dół. Wiecie jak to jest, że kobieta zawsze wyczuje jak facet się do niej ślini. Ale na boga, ja jestem jego pacjentką i do tego w ciąży!!!!!! Oczywiście mogę być przewrażliwiona i wyolbrzymiać sytuację, a on po prostu ma taki styl pracy, ale miałam już do czynienia z wieloma lekarzami i żaden nie zachowywł się w ten sposób. MASAKRA
Makabra :O Ja miałam tak raz ale byłam w szoku i też więcej do niego nie poszłam. Niby świetny lekarz ale każdy sądzi po swojemu. Pytałam koleżanki, to stwierdziła, że nie, na pewno nie, tylko on ma taki ciepły styl bycia. Jaki ciepły jak on mnie za rękę jeszcze na koniec chciał trzymać jak mi coś tam tłumaczył.
Powiem ci, że to była jakieś 11 lat temu ale aż mnie trzepie jak sobie przypomnę :O