Agunia, trzymam kciuki zeby wszystko poszlo gladko a wyniki okazaly sie super!
Kroczek, gratulacje dla Ciebie i meza
Moj tez zawsze jest pod mega wrazeniem a plytke z USG genetycznego ogladal juz chyba ze 20 razy ;D
A propos USG i meza, zapisalam sie po konsultacji z gin na USG 3D na przyszly czwartek. Maz strasznie cierpial ze mu wypada wyjazd sluzbowy akurat centralnie w te 3tyg kiedy trzeba zrobic USG polowkowe i gin uznala ze nie zaszkodzi jak mu sie zrobi 3 tyg wczesniej prywatny pokaz
A i tesciom bedzie mial co pokazac jak pojedzie, niech maja
Na szczescie mamy bardzo fajnego specjaliste od USG ze swietnym sprzetem i po stazu w Anglii, wiec maz jest podwojnie dopieszczony bo mu pan doktor wszystko tlumaczy po angielsku
Tylko ja mam 2,5h wczesniej wizyte u okulisty z atropina... Ciekawe czy beda cos na tym USG widziala, czy dopiero w domu obejrze na plycie ;D
Kroczek, gratulacje dla Ciebie i meza
A propos USG i meza, zapisalam sie po konsultacji z gin na USG 3D na przyszly czwartek. Maz strasznie cierpial ze mu wypada wyjazd sluzbowy akurat centralnie w te 3tyg kiedy trzeba zrobic USG polowkowe i gin uznala ze nie zaszkodzi jak mu sie zrobi 3 tyg wczesniej prywatny pokaz
Tylko ja mam 2,5h wczesniej wizyte u okulisty z atropina... Ciekawe czy beda cos na tym USG widziala, czy dopiero w domu obejrze na plycie ;D