agata1991
Fanka BB :)
Pocieszyciel pierwsza klasa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do Jotemki to się nawet nie odzywam, bo ona to pewnie nawet na porodówce zacznie sprzątać i ludzi po kątach rozstawiać
Magda, widziałam się z Marteczką ostatnio i była w szoku że w tydzień tak mi brzuch wywaliłoJotemka ty tak Tu dziewczynom nie pisz, o tym swoim brzuchu i wadze bo naprawdę jeszcze któraś pomyśli że nie wiadomo jak wyglądasz;-)... Otóż obalam wszystko co mówi Jotemka, widziałam się z nią i jest suuuper laska chyba tylko ma złe lustra albo coś jej na oczka troszkę pada ;-).. Myślę że inne dziewczyny co się widziały z Jotemką potwierdzą... Już ja mam większy chyba brzuch od Ciebie .. A u mnie w domu wyczerpały się baterie w wadze... ale jak byłam ostatnio na wizycie to miałam 65kg czyli przybrałam +16kgale co tam,,, później się będę martwić wagą:-)
Madziolina ja na Inflandzkiej będę rodzić a widzę, że kilka dni mamy różnicy więc jest szansa, że jak się tam zdecydujesz to może się spotkamy :-). Leżałam, tam bardzo sobie chwaliłam, chodziłam na szkołę rodzenia do nich i koleżanka ze szkoły ostatnio tam urodziła i baaaardzo poleca więc jeszcze bardziej mnie utwierdziła, że tam idę... chociaż ja swojemu małemu daję jeszcze max 2 tygodnie na siedzenie w brzuchu... Wiem, że sobie mogę chcieć ale nie wiem czy dłużej wytrzymam.... Nie wiem czemu zakodowałam sobie w głowie że w ciągu 2 najbliższych tygodni urodzę skoro nie mam żadnych symptomów.,..