reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
NIunia, to nie fajnie z tym cisnieniem :-( Nic CI nie poradziła? Nie powinnaś monitorować? Bo to kurtka na wacie niebezpieczne jest....

no wlasnie nic nie mowila tylo pytala czy mi rece puchna no to powiedzialam ze rece nie ale nogi tak,cisnienie mialam 135/79 to niewiem czy to jest juz niebezpieczne :baffled: wiem ze to dla was wszystko jest dziwne ale tutaj za bardzo sie ciezarnyminie przejmuja i tak naprawde gin robi tylo usg i nie zadaje pytan badania mocz,cisnienie itd robi pielegniarka...

Dobrze wiedziec. Mysle ze dzisiaj przez pogode takie te cisnienie bo tak jakos duszno jest na dworze. ale bede kontrolowac :tak:

Ja dziewczyny melduje sie po wizycie!
Wszystko ok, usg nie bylo, ale wyniki wszystkie dobre, wrecz ksiazkowe, cisnienie tez, dzis lekarka pobrala wymaz.
Kolejna wizyta w Prima Aprilis :-) wtedy bede miec ktg :-)
Juz dziewuszki blizej niz dalej!

Gratuluje udanych wizyt :)

Niunia, super ze wszystko ok :) A sama tak sobie czasem mierzysz to cisnienie?

An-fotografia, dobrze ze sie jeszcze nic nie rozkreca :) Z drugiej strony nie rozumiem tych ginow, moja mnie od dwoch tygodni straszy ze zaraz, lada moment po prostu, choc rozwarcia nie mam, a u Ciebie mowia ze jeszcze spokojnie masz czas. Zrozum tu lekarza ;)

Ja tez bylam wczoraj na KTG, maly pieknie szalal, ale skurczu nie mialam ani pol... Zlapaly mnie natomiast i to mocne jak diabli jak tylko wrocilismy do domu... Chyba zeby to badanie miarodajne bylo to powinnam tam lezec z 6 godzin i to najlepiej w nocy. Ech w ogole paskudnie na tej izbie przyjec na Inflanckiej bylo, jakbym miala trafic na te polozne z wczoraj rodzac to chyba bym sie zalamala nerwowo.

reklama
Do góry