reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Tuskawkowa ale ja na Ciebie zaczekam:) Sama mówilas ze 14 idziesz do szpitala a 15 zyczysz sobie miec cc:) No wiec mi sie 37tydz zaczyna 14 kwietnia wiec spokojnie :) A wiesz to sa przepowiednie mojego gina, czy sie sprawdza to inna sprawa:) Zreszta 14 we wtorek na suwaczek wskoczy mi 37tydz a moj gin przyjmuje tylko w piatki a ze to wielki piatek to nie wiem jak on sobie to wyobraza:) No chyba ze mnie przyjmie lub na oddzial polozy:) Ta druga opcja bardziej do mnie przemawia:)

reklama
tak, rzeczywiscie moze troche panikuje po tej wizycie :) dzisiaj juz jakos lzej na sercu tylko torbe przygotuje na w razie czego :)

a biore ta nospe - i tak jak mnie cos tam zawsze ciagneło czy pobolewało w pachwinach czy kroczu to teraz moge skakac, biegac nic mi nie jest :) ale i tak martwi mnie to ze nie czuje skurczy bo chcialabym wiedziec jak to jest miec skurcze :-)

No rzeczywiscie, niedawno sie zbierałoysmy na forum, czekałysmy na 20 tydzien, pozniej do 30 tygodnia a teraz juz pierwsze Perełki są na świecie, kolejne juz w drodze. Zleciało szybciutko :-D

Madziolinka ja mam w planach Szpital Bielański:) Tam pracuje mój obecny gin i raczej nie bede kombinowała:) Różne chodzą opinie o nim, raczej większość że to maszynka do produkowania dzieci ale ja tam swoje wiem. Patologia nie była zła, całkiem fajny personel, z wyjątkami jak zawsze więc co będę wybrzydzała. A jak na porodówce i po to się okaze w praniu:)

Madziolina jak zdecydujesz się na praski to może jakoś się zsynchronizujemy i się spotkamy;-). Dwa razy dobrze mi się tam rodziło

Tuskawkowa ale ja na Ciebie zaczekam:) Sama mówilas ze 14 idziesz do szpitala a 15 zyczysz sobie miec cc:) No wiec mi sie 37tydz zaczyna 14 kwietnia wiec spokojnie :) A wiesz to sa przepowiednie mojego gina, czy sie sprawdza to inna sprawa:) Zreszta 14 we wtorek na suwaczek wskoczy mi 37tydz a moj gin przyjmuje tylko w piatki a ze to wielki piatek to nie wiem jak on sobie to wyobraza:) No chyba ze mnie przyjmie lub na oddzial polozy:) Ta druga opcja bardziej do mnie przemawia:)

No masz szczęście;-) A tak poważnie to gin właśnie o 14 wspominał, więc mam nadzieję, że tak będzie i 15 Artuś będzie już na świecie. Marzenie mam tez wyjść w wielki piątek ale to wyjdzie w praniu:eek:

Truskawkowa, Kroczek, to ja rodzę razem z Wami 14/15 kwietnia :-) Żeby nie było, że wszystkie chcą Was zepchnąć na koniec kolejki:)

reklama
Do góry