Kroczku super, że wizyta udana
!!!
Evelinkaaa już skończyłaś 37 tydzień!!! No jak Ci zazdroszczę, ja jeszcze tydzień muszę czekać... A można by już rodzić
Rila fajnie, że humor już lepszy, będzie wszystko dobrze zobaczysz i z Tobą i z maluszkami. Głowa do góry:-)
Viltutti super, że mały już wstawiony w kanał, więc tylko czekać aż się zacznie:-) a z tego co widzę to nawet jak się nie zacznie to do 20 zostało 6 dni więc mam nadzieję, że już nie długo będziemy Ci gratulować
(i zazdrościć ;-))
Jotemka to czekamy na wieści po usg.
Jouluatto ja tak samo jak tylko Oskarka zobaczyłam, to od razu stwierdziłam, że cały tatuś
Pewnie będzie baaardzo dumny chodził jak się sprawdzi :-). I nie martw się wagą małego, z na Twoim miejscu cieszyłabym się raczej, łatwiej jest urodzić:-). Ja strasznie chciałabym żeby mój Kubuś tak miał 2,5 max do 3kg, ale nie wiem czy się uda... może po usg coś mi się przybliży ile może mieć;-)
Co do usg ja mam właśnie w okolicach 38tc zrobić i jestem umówiona na25 marca... Niby na ostatniej wizycie ściemniłam, że chyba mi wody uciekają
żeby mi zrobiła usg i zrobiła, ale nic się nie dowiedziałam:-(... Mały miał główkę wciśniętą między kości miednicy z prawej strony na dole i nie dało się jej zmierzyć... a reszty pomiarów nie zrobiła i nie zważyła więc nic nie wiem... Tylko tyle jak pisałam, że wyniki super i ogólnie wszystko ok... A dziś dostałam wyniki GBS i są ujemne więc paciorkowca też nie mam... Eś teraz czekać muszę do tego 25-tego;-)