reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Nina, magda super wieści na wizytach. Wiem że ten ostatni czas przed porodem to taki nerwowy jest. Chciałoby się już mieć to za sobą a idzie się na wizytę a tam wszystko pozamykane. Pocieszające jest to że jak ma się zacząć to się pewnie zacznie z zaskoczenia i nawet nie wiadomo kiedy.

reklama
magda super, no to mamy kolejne dobre wieści :) też z niecierpliwością czekam na wyklucie :p

marcia chciałoby się znać dokładnie ten czas kiedy maluchy powychodzą..

Jotemka a coś się dzieje u Ciebie czy nie przeszkadza Ci przesunięcie wizyty?

Nina, Magda, gratuluję udanych wizyt :-)

Jotemka, nie strasz, ja co kilka dni mam właśnie taki spadek formy, że się kładę i do końca dnia już leżę.

GRATKI dobrych wizyt.
Ja też jestem po i w sumie nie zadowolona,lekarka nawet mnie nie zbadała więc nie wiem jaka szyjka a następna wizyta za 2tygodnie:-(.
Miałam usg szybkie,no i mała dalej miednicowo ułożona,waży 2900,ginka mnie pytała czy bede się decydować rodzić naturalnie z ułożeniem miednicowym:szok:,jak nie to muszę sobie objechać szpitale i popytać czy gdzieś mi zrobią planowo,przeważnie po 39tygodniu robią.Jedna wielka niewiadoma.

Milenka masakra z ta lekarka. Sama powinna Ci w takiej sytuacji wystawic skierowanie na cc i wyslac do odpowiedniego szpitala. Szczegolnie ze Ty zaczynasz juz 37 tydzien to czasu za duzo nie zostalo. A z wczesniejszych wizyt u niej bylas zadowolona?

Milenka to dziwne że Tobie nie wystawiła zaświadczenia na cc, ja mam wizytę za tydzień w czwartek i też jestem strasznie ciekawa czy malutka się odwróciła czy dalej ułożona miednicowo. Ale mój lekarz mówił że jak się nie zmieni ułożenie to będzie umawiał na cc do siebie w szpitalu. Między nami jest różnica 4 dni :-)

nina, magda super ze po wizytach w porzadku.

Milenka no podejscie srednie, tym bardziej ze to twoj lekarz. Nie mogla ci nic zaproponowac i wystawic skierowania? Moze idz jeszcze do kogos w tej sprawie na wizyte.

Jotemko no to lipa, moze dowiedz sie jak z tym zwolnieniem bo nie wiem ile oni tam maja dni zeby nowe wystawic. A jak dostarczysz jakos po terminie to cos odliczaja w zusie. A nie moga Ci teraz wystawic zwolnienia a wizyte w piatek zrobic? Moze bys podjechala i odebrala i problem z głowy.

reklama
Już załatwiłam przełożenie wizyty Będzie w sobotę o 20... Chociaż wolałabym w tym czasie obok małza leżeć i film fajny oglądać...

Do góry