reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

Nina, magda super wieści na wizytach. Wiem że ten ostatni czas przed porodem to taki nerwowy jest. Chciałoby się już mieć to za sobą a idzie się na wizytę a tam wszystko pozamykane. Pocieszające jest to że jak ma się zacząć to się pewnie zacznie z zaskoczenia i nawet nie wiadomo kiedy.

reklama
magda super, no to mamy kolejne dobre wieści :) też z niecierpliwością czekam na wyklucie :p

marcia chciałoby się znać dokładnie ten czas kiedy maluchy powychodzą..

Jotemka a coś się dzieje u Ciebie czy nie przeszkadza Ci przesunięcie wizyty?

Nina, Magda, gratuluję udanych wizyt :-)

Jotemka, nie strasz, ja co kilka dni mam właśnie taki spadek formy, że się kładę i do końca dnia już leżę.

GRATKI dobrych wizyt.
Ja też jestem po i w sumie nie zadowolona,lekarka nawet mnie nie zbadała więc nie wiem jaka szyjka a następna wizyta za 2tygodnie:-(.
Miałam usg szybkie,no i mała dalej miednicowo ułożona,waży 2900,ginka mnie pytała czy bede się decydować rodzić naturalnie z ułożeniem miednicowym:szok:,jak nie to muszę sobie objechać szpitale i popytać czy gdzieś mi zrobią planowo,przeważnie po 39tygodniu robią.Jedna wielka niewiadoma.

Milenka masakra z ta lekarka. Sama powinna Ci w takiej sytuacji wystawic skierowanie na cc i wyslac do odpowiedniego szpitala. Szczegolnie ze Ty zaczynasz juz 37 tydzien to czasu za duzo nie zostalo. A z wczesniejszych wizyt u niej bylas zadowolona?

Milenka to dziwne że Tobie nie wystawiła zaświadczenia na cc, ja mam wizytę za tydzień w czwartek i też jestem strasznie ciekawa czy malutka się odwróciła czy dalej ułożona miednicowo. Ale mój lekarz mówił że jak się nie zmieni ułożenie to będzie umawiał na cc do siebie w szpitalu. Między nami jest różnica 4 dni :-)

nina, magda super ze po wizytach w porzadku.

Milenka no podejscie srednie, tym bardziej ze to twoj lekarz. Nie mogla ci nic zaproponowac i wystawic skierowania? Moze idz jeszcze do kogos w tej sprawie na wizyte.

Jotemko no to lipa, moze dowiedz sie jak z tym zwolnieniem bo nie wiem ile oni tam maja dni zeby nowe wystawic. A jak dostarczysz jakos po terminie to cos odliczaja w zusie. A nie moga Ci teraz wystawic zwolnienia a wizyte w piatek zrobic? Moze bys podjechala i odebrala i problem z głowy.

reklama
Już załatwiłam przełożenie wizyty Będzie w sobotę o 20... Chociaż wolałabym w tym czasie obok małza leżeć i film fajny oglądać...

Do góry