reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

AGATA to odpoczywaj,ostatni dzwonek na to.

JOTEMKA nia zazdrość odpoczynku szpitalnego bo wykraczesz sobie;-).

EDYSIEK super że córcia rośnie,jak mówi KROCZEK pij więcej w razie czego to wody się unormują a nie zaszkodzi.

Mi mąż odebrał dziś wyniki gbs i nie mam paciorkowca,w środe na wizycie dowiem się jak reszta badań i czy mała fiknęła;-)

reklama
Melduje sie po wizycie... jest bez zmian rozwarcie 1, 5cm szyjka2cm czyli grzecznie leze ile sie da biore leki i czekam jeszcze 4 tygodnie bo to moja magiczna granica. Nie mierzylismy bedziemy to za 2tyg robic bo glowka jak od miesiąca tak nisko ze strach sie bać.
A z ciekawostek to moje obzarstwo (min. Pączkowe, ba jadlam obiad i paczki przed wyjsciem!) skutkowało zerowym przyrostem wagi :)

auliya
2cm szyjki to nie tak zle,jak będziesz grzeczna to wytrzymasz te 4tygodnie.
JOTEMKA ale ty masz wyprawkę nie gotową to nie możesz iść do szpitala.

Edysiek pij wode :) jak kazdy juz tu radzil. Powinno pomóc. No i super ze wszystko w porządku.

Melduje sie po wizycie... jest bez zmian rozwarcie 1, 5cm szyjka2cm czyli grzecznie leze ile sie da biore leki i czekam jeszcze 4 tygodnie bo to moja magiczna granica. Nie mierzylismy bedziemy to za 2tyg robic bo glowka jak od miesiąca tak nisko ze strach sie bać.
A z ciekawostek to moje obzarstwo (min. Pączkowe, ba jadlam obiad i paczki przed wyjsciem!) skutkowało zerowym przyrostem wagi :)

szyjka nie taka zła, 4 tygodnie to realny czas jak nie bedziesz biegac codziennie :) uwazaj na siebie i jedz do woli - widocznie Maluch potrzebuje.

Edysiek to w sumie dobre wieści tylko musisz pić więcej wody :-)

auliya no to nie ma tragedii tak jak piszą dziewczyny jeszcze z 4 tyg :-)

A ja po KTG ok dzisiaj malutka nie bardzo chciała się ruszać bo rano wstała i szalała a potem na badaniu spała sobie tylko raz kopnęła :-) nie ma widocznych skurczy więc czekamy do piątku do kolejnego KTG a 20 wizyta :-)

reklama
Do góry