reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

AGATA to odpoczywaj,ostatni dzwonek na to.

JOTEMKA nia zazdrość odpoczynku szpitalnego bo wykraczesz sobie;-).

EDYSIEK super że córcia rośnie,jak mówi KROCZEK pij więcej w razie czego to wody się unormują a nie zaszkodzi.

Mi mąż odebrał dziś wyniki gbs i nie mam paciorkowca,w środe na wizycie dowiem się jak reszta badań i czy mała fiknęła;-)

reklama
Melduje sie po wizycie... jest bez zmian rozwarcie 1, 5cm szyjka2cm czyli grzecznie leze ile sie da biore leki i czekam jeszcze 4 tygodnie bo to moja magiczna granica. Nie mierzylismy bedziemy to za 2tyg robic bo glowka jak od miesiąca tak nisko ze strach sie bać.
A z ciekawostek to moje obzarstwo (min. Pączkowe, ba jadlam obiad i paczki przed wyjsciem!) skutkowało zerowym przyrostem wagi :)

auliya
2cm szyjki to nie tak zle,jak będziesz grzeczna to wytrzymasz te 4tygodnie.
JOTEMKA ale ty masz wyprawkę nie gotową to nie możesz iść do szpitala.

Edysiek pij wode :) jak kazdy juz tu radzil. Powinno pomóc. No i super ze wszystko w porządku.

Melduje sie po wizycie... jest bez zmian rozwarcie 1, 5cm szyjka2cm czyli grzecznie leze ile sie da biore leki i czekam jeszcze 4 tygodnie bo to moja magiczna granica. Nie mierzylismy bedziemy to za 2tyg robic bo glowka jak od miesiąca tak nisko ze strach sie bać.
A z ciekawostek to moje obzarstwo (min. Pączkowe, ba jadlam obiad i paczki przed wyjsciem!) skutkowało zerowym przyrostem wagi :)

szyjka nie taka zła, 4 tygodnie to realny czas jak nie bedziesz biegac codziennie :) uwazaj na siebie i jedz do woli - widocznie Maluch potrzebuje.

Edysiek to w sumie dobre wieści tylko musisz pić więcej wody :-)

auliya no to nie ma tragedii tak jak piszą dziewczyny jeszcze z 4 tyg :-)

A ja po KTG ok dzisiaj malutka nie bardzo chciała się ruszać bo rano wstała i szalała a potem na badaniu spała sobie tylko raz kopnęła :-) nie ma widocznych skurczy więc czekamy do piątku do kolejnego KTG a 20 wizyta :-)

reklama
Do góry