Hej
Dzisiaj mialam kolejna wizyte w szpitalu. Generalnie mala dalej ulozona na wpoprzek, wiec sie dowiedzialam, ze jak na kolejnej wizycie (za 4 tygodnie) dalej tak bedzie to bede miala skierowanie na dodatkowe usg - okolo36/37 tygodnia ciazy i jesli sie potwierdzi ze mala odmawia wspolpracy w przyjeciu odpowiedniej do SN pozycji do dostane skierowanie na cesarke
Wiec oby sie przekrecila, bo cesarka to ostatnie co chce - szczegolnie jesli jedynym wskazaniem do wykonania zabiegu (rozumiem ze waznym bo dziecka ulozonego wpoprzek nie da sie urodzic silami natury) ma byc pozycja malej.
Od 32 tygodnia cwicze bardziej regularnie, zeby pomoc malej sie odwrocic....no zezloszcze sie jak nie bedzie wspolpracowac
Super wiesci!!:-) A waga maluszka piekna:-)
Czuje sie opierdzielona i juz nie narzekam na brak boli
Jak mnie nagle i znienacka zlapia za pare tygodni to sobie przypomne jak mi dobrze teraz bylo
Grapefruita nie mozna:-
-( I Pomelo...niedobrze
Ja sie w nocy tez szafeczki i sciany przytrzymuje zeby bok zmienic ale odglosy powstrzymuje, a niech sie maz wyspi, jeszcze sie nawstaje do dziecka;-)
A o tej pozycji to slyszalam i bede musiala ja stosowac, zeby sie ta moja mala zolza odwrocila
Ponoc mamy sie cieszyc ze nic nie dokucza, wiec sie ciesze
Syndromu prostytutki nie mam, podrygow foki nie uskuteczniam, ale podobnam do krowy pod tym wzgledem bo zmeczona jestem w zasadzie caly czas od jakichs dwoch tygodni i to bez wyraznego powodu. Nie jestem energiczna - poziom energii...okolo 3:-)
Najpieknieszy - z checia powtorze za jakis czas jak sie uda
No i super:-) I tak malo na wadze przybralas - rewelka tez bym tak chciala
Pod debilizmem ciazowym podpisuje sie obiema recami. Rowniez mam - rozwiniety dosc mocno - oby minal
Zdobyc zaswiadczenie, nie wazne od kogo