reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty i Lekarzy, badania, zdjęcia z USG

reklama
moi_pas - ja po badaniu, też delikatnym, miałam lekkie brązowe plamienie.. też się martwiłam, tylko u mnie to było jednorazowe, ale aż strach chodzić do gina i się badać w I trymestrze.. a Fasolka cudna :) p

Dzięki dziewczyny*
niciaa u mnie niestety trwało to dłużej, no i krew była i to nie aż tak mało, a potem plamienie. Brrrrr
wystraszyłam się nieźle - teraz bardzo cieszę się z każdego "przetrwanego" dnia i staram się myśleć pozytywnie:tak:

Jestem po wizycie, wiem, że dzisiaj dużo nas wizytuje, więc czekam na Wasze wieści :)
u mnie super, jest serducho, jest piękna mała fasolcia :) ciut młodsza niż pokazuje suwaczek, ale zgadza mi się to z ovu :)
dostałam skierowania na krew i takie tam i po prostu jestem szczęśliwa :):rofl2:

polisia gratuluje :) wiem jak wilką ulge daje informacja ze jest serducho, ze bije i ze jest w porzadku. Piszesz ze dostalas skierowania na badania - czy dostalas badania na RH? ja tez mam skierowanie na badania ale zrobie je jakos za tydzien lub dwa bo wizyte mam dopiero na 1.10.2013. Ale wlasnie zastanawiam sie czy badac RH - czytalam ze powinno byc to badanie w czasie 8-10 tc, a ja nie mam skierowania na to badanie :) i nie wiem czy sie martwic czy raczej nie robi sie tego bez jakiegos konkretnego powodu.

L-oka chodzi Ci o badanie związane z konfliktem serologicznym? Ja takiego nie mam, bo i jest z krwią ok.
Mam badania na mocz i morfologię+toxoplazmoza, różyczka, hiv, wr, hcv, glukoza, tsh i dokładnie takie same miałam w poprzedniej ciąży tylko wtedy jeszcze miałam grupe krwi :)
ja 1.10 mam już to usg około 12 tc, a wczesniej normalną wizytę, więc pewnie badania będę robić niebawem, ale są na pewno ok, bo przed ciązą robiłam, więc myślę, że spoko :)

A serduszko to cudowny widok, taka mała tycia pulsująca kropka, no po prostu cudo!!!!! :rofl2:

reklama
Do góry