Marcia to widzę, że masz taką samą sytuację jak ja... Tylko moja lekarka powiedziała żebym zamiast duphastonu brała luteinę bo mniej szkodzi dziecku a działa tak samo więc nie wiem jak to jest z tymi lekami podtrzymującymi...
Kurcze ja się ciągle zastanawiam bo na luteinie jadę praktycznie całą ciąże może miałam ze 2 tygodnie przerwy:-( a odkąd w szpitalu byłam to magnez, żelazo i nospę ciągle biorę 2 razy dziennie i a nie czuję się źle ani nic i nie wiem czemu mi chociaż tej nospy nie odstawia bo jak widzę Wy macie czasem gorzej z tymi skurczami a nospa leci tylko doraźnie... a ja już 2 miesiące codziennie łykam Mam nadzieję, że to nie zaszkodzi małemu...:-(
A i może i ja Wam w końcu pokażę mojego Kubusia :-)
Tak wyglądało moje maleństwo w 12 tygodniu
A taki jestem Pysio w 21 tygodniu
Kurcze ja się ciągle zastanawiam bo na luteinie jadę praktycznie całą ciąże może miałam ze 2 tygodnie przerwy:-( a odkąd w szpitalu byłam to magnez, żelazo i nospę ciągle biorę 2 razy dziennie i a nie czuję się źle ani nic i nie wiem czemu mi chociaż tej nospy nie odstawia bo jak widzę Wy macie czasem gorzej z tymi skurczami a nospa leci tylko doraźnie... a ja już 2 miesiące codziennie łykam Mam nadzieję, że to nie zaszkodzi małemu...:-(
A i może i ja Wam w końcu pokażę mojego Kubusia :-)
Tak wyglądało moje maleństwo w 12 tygodniu
A taki jestem Pysio w 21 tygodniu