reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty, badania, usg

Ja mam nadzieje na jakies ciekawe fotki za tydzien.
Ostatnio syn mnie tak przestraszył, ze powinien sie zrehabilitować i przyjąć jakies pozycje, ktore mnie rozbawia ;)
Aczkolwiek dobrze by było, zeby jednocześnie pozwoliły na dokładne sprawdzenie i zmierzenie wszystkiego :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka waga w sam raz na wcześniejsze cc. U nas tez nie dało się mierzyć :)

Aaggaa aaa Ty ostatnio zdjęć nie dostałaś, jak to przelecialo, że już idziesz na wizytę. Czekamy wiec na zdjęcia i dobre nowiny.

Ola będzie dobrze. Dobry lekarz pomoże maluszkowi się ustawić :)

Ostatnio zdjecie mialam 28.12.
Na podwojnych 11.01 nie dal zadnych, bo zapomnial wydrukowac. Druknal tylko pomiar. I powiedzial, ze na nastepnej bedzie foto[emoji1]
Taki z niego lujek[emoji12]

Musze wydrukowac tylko wyniki badan, ogolic tu i ówdzie, wykapac, walnac make up i jestem gotowa na wizytancje[emoji38]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio zdjecie mialam 28.12.
Na podwojnych 11.01 nie dal zadnych, bo zapomnial wydrukowac. Druknal tylko pomiar. I powiedzial, ze na nastepnej bedzie foto[emoji1]
Taki z niego lujek[emoji12]

Musze wydrukowac tylko wyniki badan, ogolic tu i ówdzie, wykapac, walnac make up i jestem gotowa na wizytancje[emoji38]

Leżę i płacze ze śmiechu :D

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Haha laski, ja chyba ze stresu wale takie teksty[emoji4]
Dzis mam powod sie wystroic[emoji28]
Wiecie jak to jest przy chorobie, jak czlowiek siedzi w dresie od 4 dni i nagle ma wyjsc z chaty[emoji28]

Zycie nabiera barw[emoji28]

Mój mąż wczoraj wrócił z pracy i woła od progu: "Witaj kochana żono moja w nowym blondzie .." i stanął przede mną po czym dodał "szkoda, że nie uczesana.." :) też płakałam ze śmiechu :)

No cóż jak siedzę w domu i jeszcze teraz maluje drewno 24h to mi si nie chce stroić :))

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Ojjj Laski ubawilam się [emoji1][emoji1][emoji1].
Kasiulka - ja też już nieźle muszę się wyginac żeby się odkrzaczyc [emoji6], a co to będzie później...
W 1 ciąży jakoś udawało się współpracować z lusterkiem.. Teraz jeszcze nie próbowałam [emoji6]

reklama
Do góry