reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, badania, usg

reklama
Integral gratulacje. Dużo różowego masz??

U nas super. Pewnie napisze na głównym.
Córa ma 370gr juz.
Łożysko niskie niestety.. Ze znowu to zakaz ćwiczeń i mam się oszczędzać. Ale jest z lewej a nie centralnie na szyji.
Bóle które odczuwam, to rozciąganie małej. Jest miednicowo ustawiona. I jak jest w tej pozycji akurat przy wyciaganiu to odczuwam to jak skurcz czy stawianie macicy.
Szaleje niesamowicie. Leży z rękami i nogami nad głową haha.

Ostatnia edycja:
Integral - raz jeszcze gratuluję [emoji3].

Lilith - Słońce - z łożyskiem nie przelewki - musisz sfolgowac, (będzie trudno... Ale może nauczysz się "byczenia" [emoji6])
Twoja Mała ma już całkiem ładne wyniki [emoji3], i widzę po zdjęciach, że niezła z niej akrobatka [emoji3].
Świetne fotki [emoji3]

Juz po.
Jestem mega szczęśliwa. Pan doktor był super. Powiedział ze zrobi mi usg prawie połówkowe pi jeszcze jest zbyt wcześnie. To 16ty i 1 dz. Wszystko zostało sprawdzone, kosteczki policzone, zmierzenie to co do pomiaru. Moje bejbusie z dziewczynki jest CHŁOPCEM! !!! Zdrowe i wszystko ok[emoji16]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję udanej wizyty i synusia! Dobrze, że się umówiłaś:)
Integral gratulacje. Dużo różowego masz??

U nas super. Pewnie napisze na głównym.
Córa ma 370gr juz.
Łożysko niskie niestety.. Ze znowu to zakaz ćwiczeń i mam się oszczędzać. Ale jest z lewej a nie centralnie na szyji.
Bóle które odczuwam, to rozciąganie małej. Jest miednicowo ustawiona. I jak jest w tej pozycji akurat przy wyciaganiu to odczuwam to jak skurcz czy stawianie macicy.
Szaleje niesamowicie. Leży z rękami i nogami nad głową haha.

Zobacz załącznik 794494
Lilith uważaj na siebie i odpoczywaj. Mała cudnie wariuje :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama
Do góry