reklama
Integral
Fanka BB :)
Pan doktor zapisał mnie na połówkowe. Na 14 marca. Powiedział ze usg mogę mieć nawet 150 razy tylko nie ma takiej potrzeby żeby było ich więcej niż 4. Moje bejbusie ssalo kciuka!!
Zachowuje się trochę jak waejatka ale to ze szczęścia.
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Zachowuje się trochę jak waejatka ale to ze szczęścia.
Integral gratulacje. Dużo różowego masz??
U nas super. Pewnie napisze na głównym.
Córa ma 370gr juz.
Łożysko niskie niestety.. Ze znowu to zakaz ćwiczeń i mam się oszczędzać. Ale jest z lewej a nie centralnie na szyji.
Bóle które odczuwam, to rozciąganie małej. Jest miednicowo ustawiona. I jak jest w tej pozycji akurat przy wyciaganiu to odczuwam to jak skurcz czy stawianie macicy.
Szaleje niesamowicie. Leży z rękami i nogami nad głową haha.
Córa ma 370gr juz.
Łożysko niskie niestety.. Ze znowu to zakaz ćwiczeń i mam się oszczędzać. Ale jest z lewej a nie centralnie na szyji.
Bóle które odczuwam, to rozciąganie małej. Jest miednicowo ustawiona. I jak jest w tej pozycji akurat przy wyciaganiu to odczuwam to jak skurcz czy stawianie macicy.
Ostatnia edycja:
Lilith super czekalam az zdasz relacje z połówkowego piękne fotki , najlepsza ta na samym dole [emoji23] jaka akrobatka
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Integral - raz jeszcze gratuluję [emoji3].
Lilith - Słońce - z łożyskiem nie przelewki - musisz sfolgowac, (będzie trudno... Ale może nauczysz się "byczenia" [emoji6])
Twoja Mała ma już całkiem ładne wyniki [emoji3], i widzę po zdjęciach, że niezła z niej akrobatka [emoji3].
Świetne fotki [emoji3]
Lilith - Słońce - z łożyskiem nie przelewki - musisz sfolgowac, (będzie trudno... Ale może nauczysz się "byczenia" [emoji6])
Twoja Mała ma już całkiem ładne wyniki [emoji3], i widzę po zdjęciach, że niezła z niej akrobatka [emoji3].
Świetne fotki [emoji3]
Morela_87
Fanka BB :)
Gratuluję udanej wizyty i synusia! Dobrze, że się umówiłaśJuz po.
Jestem mega szczęśliwa. Pan doktor był super. Powiedział ze zrobi mi usg prawie połówkowe pi jeszcze jest zbyt wcześnie. To 16ty i 1 dz. Wszystko zostało sprawdzone, kosteczki policzone, zmierzenie to co do pomiaru. Moje bejbusie z dziewczynki jest CHŁOPCEM! !!! Zdrowe i wszystko ok[emoji16]
Lilith uważaj na siebie i odpoczywaj. Mała cudnie wariujeIntegral gratulacje. Dużo różowego masz??
Córa ma 370gr juz.
Zobacz załącznik 794494
reklama