reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty, badania USG, wyniki badan

Jestem po wizycie, zła jak osa:crazy:
Wpisała badania w kratę ciąży, obejrzała wyniki z genetycznego i testu. I zrobiła mi usg dowcipne, dosłownie przez chwilkę, żeby tylko serduszka posłuchać, bo jak to powiedziała "Nie będzie mi gmerać, skoro miałam usg 2 ty temu w Gdańsku". :crazy::crazy:

no ale wszystko ok? :)

reklama
Gratuluje wszystkim udanych wizyt :)
Ja dziś też byłam na USG genetycznym, a tak się stresowałam w ostatnich dniach, że nawet nie mogłam wchodzić za bardzo na forum... całe szczęście dzieciątko zdrowe :-D CRL: 6.2 cm, NT 1,3 tętno: 167, kości nosowe obecne i wszystko inne na miejscu :-D jestem przeszczęsliwa. Jedyne złe wiadomości to póki co mam łożysko przodujące, ale jak już to ktoś pisał jeszcze wszystko może się zmienić.

Zdjęcia:
20131128_174135.jpg
20131128_174015.jpg

Trzymam kciuki za kolejne dobre wiadomości od was :-D

Załączniki

• 20131128_174135.jpg
    20131128_174135.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 71
  • 20131128_174015.jpg
    20131128_174015.jpg
    43 KB · Wyświetleń: 78
Rurka najważniejsze ze z dzidzia wszystko w porządku! :-)

Anna gratki :-) cudowna dzidziulinka ;-)

Ja namietnie ogladam ' Porodowke' na TLC :-) prawie zawsze płacze :-)

Tak, glownie i masz racje, ale jest cale mnostwo innych ewentualnosci, ktore okolo 12 tc sa mozliwe do zdiagnozowania na usg, wiec nie tylko o to chodzi...

Ogladalam wczoraj One Born Every Minute na TLC (15:00) i np byl przypadek dzieciatka ktore urodzilo.sie z czesciowym jelitkiem przy pepowinie. Neonatolodzy na nia juz czekali i po 3 tyg dzidzius zostal wypisany do domu dzieki wlasnie wiedzy ze jakas tam wada sie pojawila.

Tak Alex zgadzam sie z Toba ale mi chodzilo o test Pappa,a nie o usg prenatalne,bo te bede robic na 100%

Gratuluje udanych wizyt,ciesze sie bardzo :) rruurrkka nie denerwuj sie wazne,ze wszystko jest ok

reklama
Do góry